Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Fr4nkyCZE
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 119
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 13 úno 2018 17:42

Dobrý den, koupil jsem si 8jadrový procesor FX 8350 a ukazuje mi to, že mám 4 jádra, přitom mám 8jáder.
Jde to nějak povolit? výkon ve hrách stejný



Reklama
Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2023
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod Turion » 13 úno 2018 17:47

Dej screen, kde to ukazuje 4.

Fr4nkyCZE
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 119
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 13 úno 2018 17:53

https://ctrlv.cz/QPjD

Dodatečně přidáno po 28 vteřinách:
https://ctrlv.cz/8hoD

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14866
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod ITCrowd » 13 úno 2018 18:05

Obrázky se vkládají sem jako příloha. Sám bys přece taky neklikal na odkaz, pod kterým se může skrývat bůhvíco. :-)
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
dom324
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2306
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod dom324 » 13 úno 2018 18:06

Zkus CPU-Z, správce úloh. Na 99,9999% je to chyba v programu.
A jen tak mimochodem - ty jsi to FX nevrátil jak jsme Ti radili? A koupil jsi pod něj novou desku? Snažili jsme se Ti to vymluvit, protože je to příšerná investice peněz, mrtvá platforma s procesorem, který je už pěkných pár let za Zenite. Ale jsou to tvoje peníze (spíš tvých rodičů), dělej jak myslíš...

Fr4nkyCZE
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 119
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 13 úno 2018 18:08

https://ctrlv.cz/sFnn

Dodatečně přidáno po 50 vteřinách:
Ten procesor je v PUBG,DOOM,H1Z1 jako doporuřený.

donnyczech
Level 1
Level 1
Příspěvky: 88
Registrován: srpen 16
Pohlaví: Muž

Re: Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod donnyczech » 13 úno 2018 18:17

Hahaha komu není rady...
Intel xeon 1231v3
Msi gaming 3 h97
Crucial 16GB DDR3
Msi 1080 gaming x 8gb
Evga supernova G2 750w
Crucial SSD MX 200 250GB
Seagate 2TB

Fr4nkyCZE
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 119
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 13 úno 2018 18:19

Já se tady ptal na jinou otázku. Neřežte tady něco co nepotřebuju vyřešit. CHci vědět jak to povolit. A když jsem zapl hru tak to jelo uplně stejně jako s tím phenomem.

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9859
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod Michael850 » 13 úno 2018 18:21

ITCrowd píše:Obrázky se vkládají sem jako příloha. Sám bys přece taky neklikal na odkaz, pod kterým se může skrývat bůhvíco. :-)
To je jak mluvit do dubu... Stejně si nencháš poradit, tak co po nás vlastně chceš? I přes veškeré varování a vymlouvání, jak je to špatná investice, sis stejně koupil to, pro co ses vlastně už dávno rozhodl, takže jak už bylo řečeno - komu není rady, tomu není pomoci. Dobrovolně sis koupil procesor, co bude mít v těch hrách tak poloviční výkon než to, co ti ostatní radili.
Naposledy upravil(a) Michael850 dne 13 úno 2018 18:27, celkem upraveno 2 x.

Fr4nkyCZE
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 119
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 13 úno 2018 18:23

A není to jedno kam to dám?

Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2023
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod Turion » 13 úno 2018 18:23

Prvně zkus resetnout bios. Vypnout PC/zdroj, vytáhnout baterku na minutu, vrátit, zapnout a zkontrolovat, jestli se něco změnilo.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14866
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Mám 8Jáder a ukazuje mi to 4

Příspěvekod ITCrowd » 13 úno 2018 18:26

Fr4nkyCZE píše:A není to jedno kam to dám?
Pravidla, 3. odstavec bod. g)
A pravidla jsi při registraci schválil :-)
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mám 8GB RAM v notebooku ale ukazuje iba 4 ( využiteľné 3,85)
    od BananekSK » 26 bře 2018 20:31 » v Problémy s hardwarem
    0
    281
    od BananekSK
    26 bře 2018 20:31
  • Baterie má 12v 8ah přesto nabíječku ukazuje jinak
    od marek.olah123 » 17 dub 2018 18:28 » v Vše ostatní (Off topic)
    8
    560
    od marek.olah123
    17 dub 2018 19:00
  • PC jde ale na monitoru se ukazuje no signál
    od frana09 » 17 dub 2018 18:50 » v Problémy s hardwarem
    5
    431
    od frana09
    18 dub 2018 17:49
  • HDD ukazuje menší kapacitu a je prázdný, ačkoliv má být plný
    od MikAda » 28 črc 2018 17:26 » v Vše ostatní (hw)
    8
    578
    od RIKI22
    29 črc 2018 11:38
  • BIOS mi ukazuje 8GB ram, ale na základní desce je osazeno 16GB
    od Janion » 26 čer 2018 21:31 » v Problémy s hardwarem
    12
    599
    od Michael850
    27 čer 2018 17:07

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Majestic-12 [Bot] a 5 hostů