Mohu u tohoto notebooku zlepšit ram

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

asafiman
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: červenec 17
Pohlaví: Muž

Mohu u tohoto notebooku zlepšit ram

Příspěvekod asafiman » 19 čer 2019 19:29

Dobrý den mám notebook asus vivobook 17 x705nc a chci se zeptat jestli bych nějak mohl zepšit počet ram.



Reklama
kanoe222
Level 2
Level 2
Příspěvky: 164
Registrován: červenec 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mohu u tohoto notebooku zlepšit ram

Příspěvekod kanoe222 » 19 čer 2019 20:24

Podla vyrobcu by sa mala dat rozsirit az na 8GB, ale ci ma dva RAM sloty som nikde nenasiel.

Otazka skor znie, ma to vobec zmysel? Naco je to "zariadenie" vyuzivane?

Uživatelský avatar
JegenaJk
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1078
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: Mohu u tohoto notebooku zlepšit ram

Příspěvekod JegenaJk » 19 čer 2019 20:26

Má to podľa informácii 1 slot , takže max 8GB.
Ak potrebuješ pomoc , tak kľudne napíš do PM :) Rád pomôžem :thumbup:

kanoe222
Level 2
Level 2
Příspěvky: 164
Registrován: červenec 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mohu u tohoto notebooku zlepšit ram

Příspěvekod kanoe222 » 19 čer 2019 20:36

hmm, cize ako pise JegenaJk, je tam iba jeden slot, cize staru ram treba vybrat a vlozit tam inu vacsiu. Cital som si prave tvoje starsie prispevky, mas tam procesor n3350. Viem ze tieto procesory nedokazu prehrat ani 720p@60 video na youtube. To pritom davaju normalne notebooky z roku 2012, nie toto "nieco" z 2017.

Ja osobne odporucam vykaslat sa na akekolvek vrazanie penazi do tohto zariadenia a kupit normalny notebook, uz za cenu okolo 17k+ ceskych su slusne notebooky na domace pouzitie na internet, filmy, aj nejaku tu menej narocnu hru to v pohode utiahne.

To zariadenie co teraz pouzivas a co chces upgradnut je klamstvo na zakaznika, clovek si v roku 2016 - 2017 kupi nieco co si mysli ze ma adekvatny vykon toho roku, zial ono to ma vykon na urovni roku 2008 (bez srandy), co uz zrejme sam vidis. Najvacsou brzdou tam je procesor, ktory je slabsi ako kopa telefonov !! a to nemam na mysli telefony za 25k ceskych, cize pridat ram ti nijak nepomoze. To zariadenie bolo nepouzitelne uz v case ked vznikalo v hlavach produktovych manazerov.

Uživatelský avatar
JegenaJk
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1078
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: Mohu u tohoto notebooku zlepšit ram

Příspěvekod JegenaJk » 19 čer 2019 21:16

Alebo si rovno poskladať stolný PC. To bude asi najlepšia voľba , ak teda nebudeš ten notebook prenášať všade...
Ak potrebuješ pomoc , tak kľudne napíš do PM :) Rád pomôžem :thumbup:


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Životnost tohoto notebooku
    od NejParodyCZ » 09 srp 2019 18:21 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    544
    od Skeleton
    09 srp 2019 19:01
  • Mohu zapojit VGA do této sestavy ?
    od simix123456789 » 10 říj 2019 13:32 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    15
    506
    od Grander
    11 říj 2019 11:35
  • Mohu osadit MB novou ramkou??
    od Matyáš Bílek » 28 led 2019 20:25 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    305
    od Zivan
    28 led 2019 21:11
  • Jak mohu zrušit systém Windows Insider?
    od mushkan » 22 úno 2019 05:10 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    529
    od petr22
    22 úno 2019 06:57
  • Mohu přidat energii pasivnímu USB hubu?
    od postcd » 21 úno 2019 21:14 » v Taktování a další úpravy PC
    6
    901
    od ITCrowd
    23 úno 2019 11:26

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 11 hostů