Protože moje stará klávesnice už dosluhuje , tak jsem se rozhodl si koupit Tento se od Logitechu ,ale samozřejmě s s váma musím poradit .
Zajímaly by mě Vaše zkušenosti, nejlépe přímo s tímto setem.A také by zajímalo jakou to bude mít výdrž,abych každej den nelítal pro baterky. Díky za názory.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
Tenhle set mám. Klávesnice s nabíjecíma baterkama na jedno nabití mě vydrží měsíc. S myší je to horší ta mě vydrží jenom týden.
Ale já jsem zvláštní případ a počítač mám zaplej minimálně 16 hodin denně. Pokud máš počítač zaplej 4 hodiny denně tak ti baterky v myši vydrží tak 4 týdny.
U té myši mě začalo po několika týdnech používání hrozným způsobem vrzat levé tlačítko naštěstí to zase po pár týdnech přestalo.
Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit s výběrem sluchátek? Budou používány na běžnou každodenní činnost, jako je poslech hudby, podcastů a sledování filmů. Podmínkou je Bluetooth připojení a cenový limit do 2000 Kč (s možností mírného překročení)....
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec vzal sluchátka Sony, na které jsem tu dával odkaz.
Ahoj potřebuji poradit s výběrem bezdrátových sluchátek do 2000Kc.
Požadavky:
1) zastavení zvuku při sundání sluchátek z hlavy
2) sluchátka budou používány na streamování filmu (služby Netflix nebo Disney+ nebo HBO),ale také hudby spotify
3)...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem se rozhodl pro Buxton bhp 18000.
Kdo by si je chtěl koupit tak doporučuji. Umí si poradit dokonce s audio kodekem EAC3 = Dolby digital plus
Ahoj chci poradit se zakoupenim kvalitní pracovní myši, ktera bude používana s aplikaci "Daktela" spolu s internetovým prohlížečem Chrome k pracovní pozici "telefonní operátor" s možností práce z domova kdy má firemní PC....
Poslední příspěvek
Pracovni nastroje musi kupovat zamestnavatel, ne zamestnanec. Na dalku nic resit nebude - zamestnanec si
pro tu mys jednoduse prijede. Resime to naprosto stejne, kdo neco chce, musi si prijit.
Dobrý den,
můžete mi poradit nějakou RGB klávesnici v relaci 1000 - 1500 Kč, která lze nastavit pouze na červenou? Z popisu většinou nelze poznat zda je přepínatelná nebo umí jen duhu. díky
Poslední příspěvek
Já měl Niceboy ORYX a A4Tech Fstyler a obojí umí jen duhu (vypnutí + změnu poměrů barev nikoliv jednu barvu).
Niceboy ORYX jsem měl do nedávna a měl jsem tam nastavený podsvícení jedný barvy.