Samozřejmě že je tam popis, je tam přepínač Ground Lift, který umožňuje odpojit zem když to brumí, pak Hi-Z a nakonec vypínač fantomového napájení mikrofonů.
Gnd Lift je v pořádku (kdyby spojení bručelo, zkus, jestli nepomůže druhá poloha), Phantom OFF taky, Hi Z záleží na tom, co je zdrojem signálu. Jestli to nebude připojené na kytarový snímač nebo něco podobného, nech to na Low Z.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Ahoj, doporučíte nějaký mobil který hlavně dobře fotí a má jacka? Zaujal mě pixel 6, možná i verze pro (vím dražší) ale nemá jack. U bluetooth mi vadí, že nejde se vším spojit (starší zařízení s aux).
Dík za rady
Ondra
Poslední příspěvek
Když přestanu bazírovat na jacku, má někdo zkušenost s tímto zařízením? Ať nemusím kupovat i sluchátka - Buxton BAA 100 BT ? :-)
Ahoj mam monitor dell S2721DGFA a je u neho port jack pro pripojeni sluchatek. Muzu k tomuto monitoru pres jeho port jacku pripojit repraky?
Poslední příspěvek
p3v4x: Ne. Záleží na tom, jak je nahrávka smíchaná, tj. jak zvukový mistr pracoval se signály z jednotlivých mikrofonů a dalších zdrojů zvuku při pořizování prvotního záznamu v profesionálním formátu. Pokud je pak k distribuci prvotního záznamu...
Dobrý den na desce ASUS PRIME B460M-A - Intel B460. Jsem připojil ze Zalmana audiohd konektor ale, když připojim jacka tak mi zhasne power tlačítko od bedny. Asi mám špatně připojený konektor ( nesprávný dip ). Můžete mi prosím poradit kam ho mám...
Poslední příspěvek
On ho nezapojil opačně, ale jak sám celkem přesně popisuje, narval ho do LED/tlač. headeru (č.17) pro FP v kejsu. Chování LED tomu i odpovídá, když vyzkratuje Jackem +LED proti zemi. Prostě jablka=hrušky, všechno jedno.
Dobrý den, koupil jsem si PC skříň "SilentiumPC Regnum RG6V EVO TG" a základní desku "ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4". U skříně je přímo napsáno: " 2x 3,5 mm audio jack ", má 5x 3,5 mm otvorů a můj problém je ten, že...
Poslední příspěvek
Pokud je ve správci zařízení "Zvukové zařízení HD audio", tak není nainstalován SW Realteku a jistě není ani položka v ovládacích panelech. Ze stránek výrobce desky stáhni Realtek HD audio. (to že je to verze z roku 2019 je jedno, ovladač...
Zdravím, do Raspberry pi 4 mám připojený zesilovač který je připojený na reproduktor. Z reproduktoru vedou kabely do zesilovače a ze zesilovače vede ground a power který je napojený do GPIO (Ground, 5V). Zároveň ze zesilovače vede 3,5mm jack, který...