Ahoj,
potřebuji poradit. Vyměnila jsem baterii v MacBook Pro 2017 A1708. Otevřela jsem displej a objevil se tam obrázek vybité baterie. Řekla jsem si, že ho jen nabiju a bude to OK. Jenže ne. Zapojila jsem ho do adaptéru a objevila se mi tam ikonka baterie s křížkem. Tak jsem se přihlásila a čekala asi 30 minut s tím, že jsem doufala, že to baterii později rozpozná, jenže ne. Logo baterie po přihlášení zmizelo a problém je stejný. Mám v něm originální díly. Nevím co s tím. Občas se po zapnutí objevuje složka s otazníkem nebo jen modrá obrazovka.
Výměna baterie
Re: Výměna baterie
Jaky je rok vyroby napsany na akumulatoru? Takto se chova mrtvy akumulator.
Na nalepce s kódem je XC20230421 takže to není tak staré. Teď už ani nejde zapnout.
baterii si menila sama?
Bohuzel ackoliv apple rad vsude machruje ekologii a opravama, dela presne vsechno proto aby do toho uzivatele sami nesahali. Pri vymene baterie se mohlo cokoliv poskodit, zejmena pokud nebyl clovek opatrnej na ribbon cables.
Prazdna slozka s otaznikem muze bejt i vadny disk, ale to asi nebude tenhle pripad. Kdo menil tu baterii? bylo vsechno udelano jak melo bejt? Odkud je nova baterie? Dela to macbook i se starou?
Bohuzel ackoliv apple rad vsude machruje ekologii a opravama, dela presne vsechno proto aby do toho uzivatele sami nesahali. Pri vymene baterie se mohlo cokoliv poskodit, zejmena pokud nebyl clovek opatrnej na ribbon cables.
Prazdna slozka s otaznikem muze bejt i vadny disk, ale to asi nebude tenhle pripad. Kdo menil tu baterii? bylo vsechno udelano jak melo bejt? Odkud je nova baterie? Dela to macbook i se starou?
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Baterie v notebooku - jak se k tomu postavit?
od uzivatel123 » 22 pro 2024 16:40 » v Vše ostatní (hw) - 3
- 2226
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 21:08
-
-
- 3
- 2274
-
od p3v4x
05 lis 2024 22:54
-
- 2
- 2127
-
od viktorsavo
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4203
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10907
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-