Soundbar hraje tišeji
-
- nováček
- Pohlaví:
Soundbar hraje tišeji
Zdravím, mám tv samsung QE55Q70CA a k ní soundbar samsung HW-T420. Cca. rok vše fungovalo v pořádku, ale včera mi z ničeho nic začal soundbar hrát tišeji. Hlasitost mám nastavenou na hodnotu 20 a do teď to bývalo celkem nahlas, od včera ta samá hodnota je o dost tižší. A to všude, mám internet TV, Netflix, Youtube, Pc, všude je to znát. Soundbar mám připojený přes optický kabel. Nevěděl by někdo co se mohlo stát?
-
- Level 4
- Pohlaví:
Re: Soundbar hraje tišeji
Neproběhla na zařízeních nějaká aktualizace systému? To by mohlo změnit některé parametry nastavení.
-
- nováček
- Pohlaví:
Aktualizací si nejsem úplne jist, zkoušel jsem obnovit nastavení zvuku, jak se soundarem, tak bez nej, soundbar resetoval, vypojený z tv i zapojený, ale přesto pořád nic….natož že jsem celkem nahluchlej, tak jsem tv slyšel krásně, nastaveno jsem měl hlasitost na 20, teď musím mít jednou tolik
-
- Level 6
- Pohlaví:
Zkusit jiný kabel, zkusit jinou TV, zkusit na té tvoji TV jiný soundbar, nejlépe stejný model.
-
- nováček
- Pohlaví:
Zkusit jinou TV a soundbar, kdyz mam oboji teprve rok? Kabel mam asi mesic, jinak bylo pripojeno pres bt, zkousel jsem to tak zapojit zase a bezezmeny
-
- Level 1
- Pohlaví:
A co podpora Samsung, reklamace, nebo jejich diskusní forum ??
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 4219
-
od nermitus
11 úno 2024 15:56