První mechanika cd spustí a druhá nestustí
- jiribori
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
První mechanika cd spustí a druhá nestustí
Chtěl jsem se zeptat - mám dvě mechaniky (jedna DVD a druhá DVD-RW). Když strčím CD s hrou do mechaniky DVD, tak se mi hra spustí jakoby bez CD, protože hra potřebuje ke spuštění CD, tak mi to akorát napíše nesprávné CD a když se mrknu do Tento počítač a chci otevřít DVD, tak mi to akorát napíše D:\ není platná aplikace typu Win32. Jestliže strčím CD do DVD-RW, tak vše jde tak jak má. Nevíte kde je problém? Tabu je v tom, že když do mechaniky DVD strčím jakoukoli jinou hru, tak se hra spustí. Nejde mi spustit akorát hra Caesar III v mechanice DVD.
- jiribori
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
I po přeinstalování jde hra spustit jen v té mechanice, ze které byla nainstalována. Přišel jsem jaký soubor to má na svědomí. Jde o soubor Caesar3.ini, který obsahuje:
[Config]
RAM=1024
CDDrive=D
a právě když tam je D, tak to jde spustit z D:\ a když tam je E, tak to jde spustit z E:\.
Potřeboval bych nějak poradit, jak upravit již zmiňovaný soubor Caesar3.ini, aby mi to podporovalo obě mechaniky - tj. D i E najednou, abych nemusel vzpomínat v jaké jsem to instaloval. Díky za odpověď.
[Config]
RAM=1024
CDDrive=D
a právě když tam je D, tak to jde spustit z D:\ a když tam je E, tak to jde spustit z E:\.
Potřeboval bych nějak poradit, jak upravit již zmiňovaný soubor Caesar3.ini, aby mi to podporovalo obě mechaniky - tj. D i E najednou, abych nemusel vzpomínat v jaké jsem to instaloval. Díky za odpověď.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Osobně tu hru neznám, ale mohl bys zkusit ten konfigurační soubor smazat a zkusit, jestli se přizpůsobí.Pokud ne, tak ho tam zase vrať zpátky.
Mimochodem:
Na co potřebuješ, aby se ti hra mohla zpouštět z obou mechanik???
Zkoušel si nějak do toho souboru nějak napsat obě mechaniky (D:, E:)
nebo nějak podobně.
Na tvém místě bych se nezabýval takovou prkotinou a byl bych rád, že mi komp drží pohromadě.

Mimochodem:
Na co potřebuješ, aby se ti hra mohla zpouštět z obou mechanik???

Zkoušel si nějak do toho souboru nějak napsat obě mechaniky (D:, E:)
nebo nějak podobně.
Na tvém místě bych se nezabýval takovou prkotinou a byl bych rád, že mi komp drží pohromadě.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3006
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
21 led 2025 16:49