Pomoc s výběrem grafické karty Vyřešeno
Pomoc s výběrem grafické karty Vyřešeno
Dobrý den. Chci si pořídit lepší grafickou kartu do nootebooku, ale nevím podle čeho se mám při výběru řídit. Dočetl jsem se, že ani tak nezáleží na velikosti paměti karty jako na rychlosti jádra, paměti a také šířce sběrnice. Kde se taky dají grafiky do nootebooků koupit? Moje současná grafická karta je ATI Mobility Radeon™ HD 4330 512 MB.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomoc s výběrem grafické karty
Napiš typ notebooku, ale podle mě grafiky ve většině notebooků jsou integrované mám pocit že je nemůžeš vyměnit.
Edit: jestli je to ten notebook co máš v podpisu, tak co jsem četl, tak nikde nevidím, že by šlo vyměnit grafiku.Možná tak koupit nějakou externí, ale to stojí dost peněz..
Edit: jestli je to ten notebook co máš v podpisu, tak co jsem četl, tak nikde nevidím, že by šlo vyměnit grafiku.Možná tak koupit nějakou externí, ale to stojí dost peněz..
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Je to ten co mam v popisu. Podle me by to melo jit, je to PCI a ty podle všeho měnit jdou.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A co bys tam chtěl dát jinýho? Nehledě na to, že to nejde. Tahle karta je jedna z těch lepších.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Nejakou vykonejsi. Cim to je ze nejde?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Protože ta karta tam neni daná jako v normálnim kompu, pokud nemáš nějaký to speciální rozhraní, který to umožňuje, ale to měly jenom některý notebooky Asus.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně tak, jen jeden notebook podporuje výměnu grafiky. Je to nějaký model od ASUSu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže buďto koupit novej notebook (blbost
) a nebo se spokojit s tim co máš. A nebo jako třetí možnost prodat notebook a koupit plnohodnotný PC.

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Tak jo diky, to jsem nevedel. Jeste se chci zeptat, jak je to u grafickych karet ATI, jak poznam ktera je horsi a lepsi. Je v tom nejaky system jak to jde po sobe od strasich k nejnovejsim? Myslim to tak jestli to je jde: ATi Radeon X1000 series -> ATi Radeon HD 2000 series -> ATi Radeon HD 3000 series -> ATi Radeon HD 4000 series...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo, je to přesně tak.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
A da se to nekde na internetu najit? Myslim kompletni vypis po nejnovejsi plus detaily kazde karty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2116
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 10:05