Protoze si rikam ze kdyz si to necham sestavit tak uz by me nic nemelo prekvapit proste mi domu prijde krabice a ja ji zapnu, kdyz bych si to skladal sam tak se muzu potkat s ruznymi problemy od nestability, po nefunkcni desku,cpu popr. neco co bych nemel cim nahradit na otestovani co je spatne...

dany problem je ze u alzy me to vyjde na 4,5k (bez DPH) vychazi to na Athlona II 245,2GB (2x 1GB) DDR3, 500GB disk, EC zdroj a case (tady to bude bohate stacit ) + deska s integrovanou grafikou.. ovsem slozeni tam stoji 1499 (+ dvouleta zaruka = ze bych do toho pc nemohl, casem tam ale mam v planu pridat o neco lepsi grafiku na urovni 4550/5450 popr. neco podobneho)
u CZC sice stoji sestaveni 500, ale musel bych tam diky vyssim cenam ubrat na 1GB ram.. (tzv> zbyl by 1GB), a na disku z 500GB na 320GB .. potom bych se vesl do daneho limitu 5k (krome techto dvou je zbytek dilu stejny czc ma nejake opravdu predrazene

s tim ze bych to potreboval v praze (ne alfacomp apod. :// )
protoze ted uplne nevim jak to resit.. jak by jste to resili vy ?? /par pc uz sem skladal, takze par zkusenosti uz mam - ale nerad bych aby dane pc bylo nestabilni, popr. se objevil nejaky problem pri skladani pc (nefunkcni nektera soucast nebo tak)
diky za rady