Jaký je váš názor na tento netbook? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=91601
Mám již jeden poměrně velký notebook takže toto berte jen jako hračku. A mě by zajímalo jestli je to dobrá hračka. A co ten OS? Někde jsem slyšel, že pro netbooky je nejlepší XP.
Váš názor na tento netbook
Re: Váš názor na tento netbook
To radši přidej pětistovku a máš s dvoujádrem a IONem
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=80270

A tady ten je úplně stejný jen má i bílou barvu že? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... techparams
Ano, ještě je i v modré.
Ok díky:) a myslíš teda, že je to slušný? Jak výkon tak zpracování?
- Programzero
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Viboněte se na Asus spíš pověz k čemu má notebook sloužit, a jestli to má být mini notebook.
AMD Phenom II x4 965 B.E., 6 GB ram, Nvidia GeForce 550 Ti, 1Tb disk Seagate, ASUS X550VB-XO016H, HTC One S :)
Psal že chce netbook a jenom jako hračku, umíš číst? A nevím co máš proti Asusu, Eee jsou IMHO nejlepší netbooky.
Just Fucking Google It!
Já jsem s ním velice spokojen, ale nevím jestli na něm nebudou lepší XP protože 7 si vezmou z toho 1GB klidně 650MB ram i s čistým systémem. Jinak, při instalaci z flashe jsem měl problém nainstalovat XP protože v BIOSu se dá zvolit jedno bootovací zařízení (disk nebo flash disk) takže z flash disku jsem bootoval instalačku, ale když jsem byl v ní tak to nenalezlo pevný disk. Každopádně u instalace Ubuntu i Win7 (které jsem musel dát zpátky kvůli tomu že mi nešla wifi karta) nebyl problém 

- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen taková otázka mimo, myslíte že se dají na netboocích sledovat filmy? Používal jsem ntb 12" a na něm byly filmy docela v pohodě ale nevím jak na 10" netbooku
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já nemám u svý Toshiby sebemenší problém se sledováním filmu. 16:9 naprosto v klidu a 4:3 je to už horší, ale pořád se to dá. Samozřejmě nesmíš mít ten netbook položenej na druhý straně pokoje.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
No tak pochopitelně je ten obraz menší. Třeba mě by to nestačilo, pro ty co koukaj na filmy v mobilu by to byl asi zázrak 

Just Fucking Google It!
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Asi už vás s*** a vim že porušuju pravidla ale jenom by mě zajímal váš názor na tenhle netbook: http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s205- ... .htm#popis , snad to autorovi tohodle topicu nebude vadit, dik
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 6005
-
od Peťa