čau, koupil jsem si nový pc, a když jsem připojoval komponenty, tak jsem zjistil že mi jedna koncovka od kabelu monitoru nepasuje. Chci se zeptat, jaký kabel mám koupit?? díky za odpověď
v příloze přikládám foto, není tam moc vidět, ale je to jakoby takový prázdná s pár drátkama a musím právě sehnat takovou tu plnou koncovku s dírkama aby to do sebe zapadlo. Omlouvám, ale v PC se nevyznám, tak proto to píšu takhle kostrbatě
jaký propojovací kabel k monitoru?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jaký propojovací kabel k monitoru?
V příloze nic není
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jaký propojovací kabel k monitoru?
Podívej se na popisky u těch konektorů...
Budeš tam mít sřejmě jeden z těchto:

Modrý je VGA, černý DVI. Jeden z nich budeš mít jak na grafice tak na monituru. Pokud bude na grafice třeba DVI a na monitoru VGA, dá se to vyřešit redukcí jako je ta na obrázcích. Na jedné straně VGA a na té druhé DVI. Pak už je stačí sehnat klasický VGA kabel a hotovo...
Budeš tam mít sřejmě jeden z těchto:

Modrý je VGA, černý DVI. Jeden z nich budeš mít jak na grafice tak na monituru. Pokud bude na grafice třeba DVI a na monitoru VGA, dá se to vyřešit redukcí jako je ta na obrázcích. Na jedné straně VGA a na té druhé DVI. Pak už je stačí sehnat klasický VGA kabel a hotovo...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2889
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
08 lis 2024 06:51