Dobrý večer, zapnu PC a po takových 10 minutách se zasekne.Někdy i při zapínání.Potom nejde vypnout tlačítkem a vypne se jedině po drastickém vytrhnutí ze zásuvky. Nevím co s ním je,mohli by jste mi prosím poradit? Jinak jedná se o sestavený počítač (Windows 7 ultimate) Děkuji moc :)
Napiš sestavu a to včetně zdroje (značka a W). Může to být zdrojem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Já jsem měl podobný problém asi před 7mi lety. PC s amd sempronem na asus desce. Jendoduše se to přehřívalo. Já jsem mezi procík a chladič přidal pastu a problém se vyřešil (Pamatuji si že jsem tam vůbec žádnou neviděl. Až jsem měl pocit že ji tam uplně zapoměli dát.). Nicméně zkus stáhnout nějaký SW na zjištění teplot. Pro jistotu. Například speedFan. Mrkni na teploty a kdyžtak je sem písni. Ale předpokládám že moderjnější stroj by měl hodit přinejhorším BSoD než tvrdý zásek.
Obracím se na vás z důvodu toho že mi začal můj PC zamrzat nyní k tomu co se děje.
Když jakkoliv hru tak se nic NEDĚJE ale když brouzdam po internetu nebo po ploše tak se za pár minut stane že pc úplně zamrzne nejde...
Poslední příspěvek
Ty být stroj? Začal bych tím, že uvedu HW na kterém se toto děje. Jak si kontroloval RAM a SSD? Memtest nabootovaný z flash disku? Crystaldiskinfo? Výsledky jsou kde? Podíval ses na prohlížeč událostí? A OS si taky máme vycucat z prstu?
Je tu někdo, kdo se zabývá historickými počítači ? To jest počítači staršími než PC-AT (CPU 80286) a počítače z doby před-PCčkovské, tedy z období před rokem 1980.
chtela bych poprosit o rady a nazory, jak upgradovat muj pocitac. Pracuji prevazne s videi a efekty v programech Adobe (After Effects, Premiere, Photoshop, Illustrator, atd). Sem tam pocitac nestiha, hlavne v AE.
Napadlo me upgradovat RAM na...
Poslední příspěvek
Super, děkuji moc za odpovědi. Víc než 64 Gb RAM tam ale dát nepůjde že?
Ahoj,
rád bych se zeptal zkušených na názor.
Jelikož WH vydalo požadavky na KCD2 rozhodl sem se, pro upgrade PC.
Sestava:
Ryzen 5 2600
GtX 1660 super
Ram 16gb 3200hz
TuF b450 pro gaming
seasonic s12ii 520w