Internetový provider vs. já

...

Moderátor: Mods_senior

xamp
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Internetový provider vs. já

Příspěvekod xamp » 16 kvě 2014 18:00

Na ADSL jsem měl maximální rychlost download 4 Mb/s a upload 0,1 Mb/s. Lepších výsledků se tady nedá dosáhnout.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 16 kvě 2014 18:02

Jsem u nich od roku 1999. Ale je to normalni pevna linka pres rozvod kabelove televize.

Vzduchem to bude delat problemy vzdycky, ono kdyz je v okoli dalsich 400 siti tak to nemuze fungovat poradne nikdy. Na prohlizeni webu to samozrejmne staci, ale hry na tom hrat nejdou.

U toho ADSL predpokladam ze ty hry fungovaly. Obecne neexistuje lepsi moznost pripojeni, pokud do baraku vedel pouze telefonni kabel.

xamp
nováček
Stav:

Příspěvekod xamp » 16 kvě 2014 18:10

Nemůže být vážně problém v routeru? Chlápek na technické podpoře mě o tom přesvědčoval. HUAWEI EchoLife HG520i

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 16 kvě 2014 18:13

Tak to skus bez nej. Poud neni terba registrace MAC adresy tak by to melo fungovat.

xamp
nováček
Stav:

Příspěvekod xamp » 16 kvě 2014 18:18

jdu to zkusit

--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2014 18:43) ---

Napíchl jsem se před router. Odezva pořád stejná. Vážně super.. Takže za to může připojovatel?

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 16 kvě 2014 23:35

xamp píše:Nemůže být vážně problém v routeru? Chlápek na technické podpoře mě o tom přesvědčoval. HUAWEI EchoLife HG520i

Ty mas zapojeny puvodni ADSL router na svem novem wifi pripojeni? V jakem rezimu?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 17 kvě 2014 00:51

Co se týká WiFi, je třeba také hovořit o používaném pásmu. Pásmo 2,4GHz je opravdu zaneřáděné. Já mám WiFi v pásmu 5GHz a běhá na vzdálenost cca 2 km a Down 8 Mbit/s a Up 1Mbit/s, ping 8 - 30. Ovšem nehraji hry po síti. Pokud to občas zkusí při návštěvě syn, nemá problémy.
Jinak mám v Pc program, který po spuštění sleduje nastavené parametry a zaznamenává je ve v nastavených intervalech do grafu a to třeba po celou dobu co jsem na netu. Takový program má i můj provider, ovšem s větším rozsahem možnosti sledování parametrů u libovolného člena v této síti. Takže pokud se vyskytne nějaký problém stačí zavolat a on bezpečně zjistí zda si nevymýšlím. Bohužel tak se nechovají ostatní 3 firmy, které zde poskytují připojení WiFi a leckdy lidi doslova ohlupují, proč síť nechodí, jak by měla.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (inet)”