Internetový provider vs. já
Re: Internetový provider vs. já
Na ADSL jsem měl maximální rychlost download 4 Mb/s a upload 0,1 Mb/s. Lepších výsledků se tady nedá dosáhnout.
Jsem u nich od roku 1999. Ale je to normalni pevna linka pres rozvod kabelove televize.
Vzduchem to bude delat problemy vzdycky, ono kdyz je v okoli dalsich 400 siti tak to nemuze fungovat poradne nikdy. Na prohlizeni webu to samozrejmne staci, ale hry na tom hrat nejdou.
U toho ADSL predpokladam ze ty hry fungovaly. Obecne neexistuje lepsi moznost pripojeni, pokud do baraku vedel pouze telefonni kabel.
Vzduchem to bude delat problemy vzdycky, ono kdyz je v okoli dalsich 400 siti tak to nemuze fungovat poradne nikdy. Na prohlizeni webu to samozrejmne staci, ale hry na tom hrat nejdou.
U toho ADSL predpokladam ze ty hry fungovaly. Obecne neexistuje lepsi moznost pripojeni, pokud do baraku vedel pouze telefonni kabel.
Nemůže být vážně problém v routeru? Chlápek na technické podpoře mě o tom přesvědčoval. HUAWEI EchoLife HG520i
Tak to skus bez nej. Poud neni terba registrace MAC adresy tak by to melo fungovat.
jdu to zkusit
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2014 18:43) ---
Napíchl jsem se před router. Odezva pořád stejná. Vážně super.. Takže za to může připojovatel?
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2014 18:43) ---
Napíchl jsem se před router. Odezva pořád stejná. Vážně super.. Takže za to může připojovatel?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
xamp píše:Nemůže být vážně problém v routeru? Chlápek na technické podpoře mě o tom přesvědčoval. HUAWEI EchoLife HG520i
Ty mas zapojeny puvodni ADSL router na svem novem wifi pripojeni? V jakem rezimu?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co se týká WiFi, je třeba také hovořit o používaném pásmu. Pásmo 2,4GHz je opravdu zaneřáděné. Já mám WiFi v pásmu 5GHz a běhá na vzdálenost cca 2 km a Down 8 Mbit/s a Up 1Mbit/s, ping 8 - 30. Ovšem nehraji hry po síti. Pokud to občas zkusí při návštěvě syn, nemá problémy.
Jinak mám v Pc program, který po spuštění sleduje nastavené parametry a zaznamenává je ve v nastavených intervalech do grafu a to třeba po celou dobu co jsem na netu. Takový program má i můj provider, ovšem s větším rozsahem možnosti sledování parametrů u libovolného člena v této síti. Takže pokud se vyskytne nějaký problém stačí zavolat a on bezpečně zjistí zda si nevymýšlím. Bohužel tak se nechovají ostatní 3 firmy, které zde poskytují připojení WiFi a leckdy lidi doslova ohlupují, proč síť nechodí, jak by měla.
Jinak mám v Pc program, který po spuštění sleduje nastavené parametry a zaznamenává je ve v nastavených intervalech do grafu a to třeba po celou dobu co jsem na netu. Takový program má i můj provider, ovšem s větším rozsahem možnosti sledování parametrů u libovolného člena v této síti. Takže pokud se vyskytne nějaký problém stačí zavolat a on bezpečně zjistí zda si nevymýšlím. Bohužel tak se nechovají ostatní 3 firmy, které zde poskytují připojení WiFi a leckdy lidi doslova ohlupují, proč síť nechodí, jak by měla.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdielny provider, rozdielne služby ako zapojiť
od 28_nitro_28 » 21 čer 2025 11:09 » v Sítě - hardware - 2
- 2732