Zoznam
-
- Pohlaví:
Re: Zoznam
Před par lety jsme dělali elektronické spínače na např. osvětlení - dřívější tzv. pumpičky a následně jsem na internetu hledal adresy bytových družstev alektrikářů apod. kterým jsem posílal informační leták.
Sice jsem se na žádnej blacklist nedostal a spamy to byly jako malovaný.
Sice jsem se na žádnej blacklist nedostal a spamy to byly jako malovaný.
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to mi to určitě prijde jedna z mojit adres je vdycky tak nepechavana spamem 

-
- Pohlaví:
Jsi asi nějakej el.montér. Neboj teď už ti to nepřijde, ale pokud bys měl zájem o časové spinače, napiš. Instalují se přímo do krabicxe bez nějakých úprav. Možnost času od pár s do několika hodin. 

ne nejsom ale reklamu si robit nemusis:D
Získávat lidi tímto způsobem je jen že si bloknou tu mailovou adresu. Pokud je to reklama na web, tak si udělej pagerank atd. je toho spousta nebo můžeš zaspamovat ty blogy na kterých se v návštěvní knize nacházejí výplody 10ti letých dětí. 
EDIT: Jo jen tak, myslím tím blog.cz, se zkuste podívat.

EDIT: Jo jen tak, myslím tím blog.cz, se zkuste podívat.
Jo, blog.cz to je maras 95% sou blogy bez zaměření s hovadinama. A ještě ty jejich ankety "prosímtě hlásni pro mě"..
Děcka.

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kamo tak to je spam ako delo! Nevyziadana posta akehokolvek charakteru. Ja taketo maily posielam rovno na obchodnu inspekciu 

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Víte co lidi spamovat se nemá ale jsme tu od toho poradit takže najdi si inzertní server nebo servery a využij jejich služeb Například: "Firma Spící Otesánek pořádá presentaci postelí a vybavení ložnic spojenou se soutěží v konzumaci co největšího množství vepřové kýty. V případě zájmu se registrujte na email@seznam.cz"
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.