DObrý den,chtěl bych se zeptat jestli je nějakým způsobem možné zakázat stahování souborů z internetu jednomu uživateli v PC...Chci to protože moji sourozenci stahují do PC každou "blbost" a vzhledem k tomu, že nemám nějak extra velkej HDD tak mi potom pořád počítač hlásí, že má málo místa na disku...Buď bych chtěl zakázat stahování uplně nebo jen omezit na stahování souborů maximálně do velikosti 250 MB...Díky moc za každou radu...
Jinak používám Windows professional (sp3) a jako hlavní internetový prohlížeč je nastavena Mozilla Firefox
Zakázání stahování
- tvojesmrt
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zakázání stahování
Notebook HP Compaq nx6310 (osobní),PC sestava : Intel Core 2 Duo E8400, Operační paměť:2048 DDR2, Pevný disk:80 GB (pouze :( ), Grafická karta: Asus EN8800GTS ...Není to nejhorší, ale ani nejlepší...Mě to stačí
Re: Zakázání stahování
Nevím jestli existuje něco jako program, ale zkus sourozencům domluvit, at´ ti do počítače nestahují kraviny 

Základní deska: MSI B85-G41 PC Mate
CPU: Intel Core i3 4170 / Chladič SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2
RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600 MHz
GPU: MSI N750Ti Twin Frozr IV 2GD5/OC Gaming
Zdroj: Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W OEM
HDD/SSD: Seagate Desktop HDD - 1TB/Crucial MX500 - 500 GB
Monitor: AOC 2269WM
Skříň: Zalman Z1
CPU: Intel Core i3 4170 / Chladič SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2
RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600 MHz
GPU: MSI N750Ti Twin Frozr IV 2GD5/OC Gaming
Zdroj: Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W OEM
HDD/SSD: Seagate Desktop HDD - 1TB/Crucial MX500 - 500 GB
Monitor: AOC 2269WM
Skříň: Zalman Z1
- tvojesmrt
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No to jsem zkoušel už několikrát,ale když jsem si chtěl dneska uložit do počítače práci do školy a zjistil jsem, že nemám místo tak jsem je skoro zabil 

Notebook HP Compaq nx6310 (osobní),PC sestava : Intel Core 2 Duo E8400, Operační paměť:2048 DDR2, Pevný disk:80 GB (pouze :( ), Grafická karta: Asus EN8800GTS ...Není to nejhorší, ale ani nejlepší...Mě to stačí
Obavam se ze nic takoveho nenajdes....ale mohl by jsi omezit rychlost na routeru a ver ze by je to prestalo bavit
Optimismus je způsoben nedostatkem informací
Jestli se každý hlásí pod svým vlastním uživatelským účtem, nastav mu diskovou kvótu a bude mít po žížalkách.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo zabezpeč PC heslem a bez Tvého souhlasu se na PC nedostanou, ale předem si vyžádej souhlas rodičů, aby si sourozenci nestěžovali.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- tvojesmrt
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myloš píše:Jestli se každý hlásí pod svým vlastním uživatelským účtem, nastav mu diskovou kvótu a bude mít po žížalkách.
To je dobrej nápad.Měl bych ještě jednu otázečku...Šlo by jim nějak nastavit aby nemohli instalovat nic bez mého vědomí ? Vím že to šlo nějak pomocí uživatelských skupin,ale už nevím která to byla skupina...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jedině pomocí uživatelských účtů, ty si nastavíš administrátorská práva a sourozencům necháš uživatelské účty bez práv cokoliv instalovat...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- tvojesmrt
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
El Diablo:
To vím,ale když dám "S omezeným přístupem" tak tam je napsáno, že nemohou instalovat Některé programy ...Ale mě jde o to aby nemohli instalovat žádné...
// Pro běžnou odpověď nepoužívej citaci, nýbrž tlačítko ODPOVĚDĚT.
// Většinou stačí uvést jméno toho, na koho reaguješ.
// Pokud je citace opravdu potřeba, pak necituj celý příspěvek, ale jen tu jeho část, na kterou reaguješ.
// Zbytečnou citaci jsem ti tedy smazal.
// Myloš
To vím,ale když dám "S omezeným přístupem" tak tam je napsáno, že nemohou instalovat Některé programy ...Ale mě jde o to aby nemohli instalovat žádné...
// Pro běžnou odpověď nepoužívej citaci, nýbrž tlačítko ODPOVĚDĚT.
// Většinou stačí uvést jméno toho, na koho reaguješ.
// Pokud je citace opravdu potřeba, pak necituj celý příspěvek, ale jen tu jeho část, na kterou reaguješ.
// Zbytečnou citaci jsem ti tedy smazal.
// Myloš
a co tak http://www.mm-soft.cz Strazca systemu
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Můžeš vyzkoušet tohle: http://www.slunecnice.cz/sw/hlidaci-pes/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Pohlaví:
Nic takoveho neznám ! A proč chceš sourozence takhle omezovat? Tak si kup za pár stovek externí HDD o kapacite nejakých 500 GB a pripoj ho k pc na trvalo a sourozenci můžou stahovat celý den.