Doba pokročila a pár věcí se změnilo. Udělal bych žebříček největších internetových diskusních fór v ČR a SR. Kritérium by asi byl počet registrovaných lidí na fóru? Tak pište co máte za to NEJ. Momentálně mě napadá PC-help
Nejen PC, myslím všechny. Podle mě jsou i větší diskusní fóra, která nejsou zaměřená jen na PC. Bohužel o žádných nevím. Podmínka je jen aby fóra byla ČR nebo SR. Fóra např o zvířatech, autech, lidech... Bohužel znám jen ty PC fóra
Scary píše:Kromě Warez fór žádné jiné neznám a nepotřebuju.
Proč sem tedy chodíš? Pc-help není warez forum!
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Kdo říkal, že tam stahuju? :) Na NB (3měsíce) jsem tam ještě nebyl, ale to neznamená, že neznám. Jinak samozřejmě PC-HEPL je jednička. Jo a vlastně si vzpomínám ještě na fórum u torrent webu
ještě bych připoměl forum na Extrahardware... obecně platí, že co nenajdeš zde, najdeš určitě jinde
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
Tak krom pc-help, kde jsem denně ještě pro milovníky psů můžu jen doporučit www.cz-pes.cz, konkrétně http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.html což je kynologická diskuze - rady, povídání,... Aby to tu teda nebylo jen o pc
Acer TimelineX 4820T - OS:Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple *Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Zdravím. Poslední dobou se mi často stává, že mi při přihlašování vyskočí, že jsem překročil počet pokusů.Ikdyž jdu poprvé. Musím vyplňovat otázky, což mě s**e..Navíc na telefonu mi to ani nejde, jelikož odpovědi mi nejdou přesunout....
Poslední příspěvek
Omlouvám se, tohle mi uniklo..
Díky za zpětnou vazbu, přenastavil jsem na otázky a odpovědi, snad to bude takto v pořádku - kdyby ne, dejte prosím vědět.