Problém hraní multiplayerových her
Problém hraní multiplayerových her
Zdravím, mam takový menší problem s internetem. Můj os je win 7 a jedu přes drátovou wifi. U her - world of warcraft, minecraft, medal of honor, atd. mi nikdy nejde přihlásit nebo připojit. Př. u minecraftu mi to nikdy nenajde ten server, u medal of honoru mi zase nejde se lognou. Ještě před týdnem jsem to v pohodě hrál ale ze dne na den mi to prostě nejde ? Přitom je zajímavé, že prohlížení internetu a stahování mi jde normálně. Kámoši mi poradili vypnout firewall ale i když to udělám tak to má pořád stejný výsledek. http://rychlost.cz/rh/20120227232-c8cd05a250.html .
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém hraní multiplayerových her
Nemas dva firewally?
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Problém hraní multiplayerových her
Mám avast free. Možná se zkusím zítra kouknout ale to přece je normální že firewall má být zapnutý ne ? Jeden kámoš mi poradil že mám prenainstalovat windows tak sem se chtěl zeptat jestli to má vůbec cenu a jestli problem není úplně někde jinde ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 11169
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:39