Doporučte VPS Hosting
Doporučte VPS Hosting
Čau, chtěl bych si rozjet Minecraft server, slyšel jsem že VPS je na to lepší a nevím jaký hosting, koukal jsem už na mnoho hostingů ale moc se v tom neviznám a tak bych byl za vaše rady rád 

Re: Doporučte VPS Hosting
Mrkni na Wedos. Já teda od nikoho žádné takové služby nevyužívám, ale od všech jsem vždy slyšel na Wedos jen chválu.
A ještě bych se chtěl zeptat na serveru bych chtěl mít tak 10 slotů, bude 512MB stačit ?
To budeš mít server přímo pro veřejnost, nebo jenom pro sebe a nějaký kámoše?
512 MB RAM na 10 slotů je hrozně málo. Bys měl veliké lagy. Pokud chceš minimálně 10 slotů, tak to budeš potřebovat aspoň 1 GB RAM. Dalo by se říct, že na jednoho hráče/slot připadá cca 128 MB RAM. A to ti ještě něco bude žrát Java, Bukkit, pluginy, případně pokud tam budeš chtít i jiné věci (Apache, MySQL..).
Wedos:
má kvalitní hostingové služby i virtuální servery. Když si to tak vemu, tak ty chceš 10 slotů.
Všechno si budeš muset nastavit sám, nebo někdo ti s tím pomůže. U Wedosu mají různé tarify, když vezmu ten druhý nejlevnější. Tak tam máš: 1x procesor, 1 GB RAM, 30 GB HDD za 242 Kč
Clanwars:
Když se podívám na Clanwars.cz, hosting který ti přímo zařídí server, a ty si jen nastavíš config a potom už stačí dát jen Start. Ten má: 10 slotů za 180 Kč
Nebo bych ti našel ještě levnější VPS hosting a tam bys mohl mít víc než 10 slotů. Ale to už by ti někdo musel nastavit. Jestli budeš chtít s čímkoliv poradit (nastavení serveru, jak nainstalovat Bukkit, atd.), tak napiš do PM a rád ti poradím.
512 MB RAM na 10 slotů je hrozně málo. Bys měl veliké lagy. Pokud chceš minimálně 10 slotů, tak to budeš potřebovat aspoň 1 GB RAM. Dalo by se říct, že na jednoho hráče/slot připadá cca 128 MB RAM. A to ti ještě něco bude žrát Java, Bukkit, pluginy, případně pokud tam budeš chtít i jiné věci (Apache, MySQL..).
Wedos:
má kvalitní hostingové služby i virtuální servery. Když si to tak vemu, tak ty chceš 10 slotů.
Všechno si budeš muset nastavit sám, nebo někdo ti s tím pomůže. U Wedosu mají různé tarify, když vezmu ten druhý nejlevnější. Tak tam máš: 1x procesor, 1 GB RAM, 30 GB HDD za 242 Kč
Clanwars:
Když se podívám na Clanwars.cz, hosting který ti přímo zařídí server, a ty si jen nastavíš config a potom už stačí dát jen Start. Ten má: 10 slotů za 180 Kč
Nebo bych ti našel ještě levnější VPS hosting a tam bys mohl mít víc než 10 slotů. Ale to už by ti někdo musel nastavit. Jestli budeš chtít s čímkoliv poradit (nastavení serveru, jak nainstalovat Bukkit, atd.), tak napiš do PM a rád ti poradím.

CPU: AMD Ryzen 5 1600 AF
GPU: Gigabyte GTX 1660 SUPER OC 6G
RAM: 16 GB
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX
PSU: EVGA 550 B3
Case: Zalman Z3 Plus
TeChNoCZE píše:Čau, chtěl bych si rozjet Minecraft server, slyšel jsem že VPS je na to lepší a nevím jaký hosting, koukal jsem už na mnoho hostingů ale moc se v tom neviznám a tak bych byl za vaše rady rád
Osobně mohu doporučit VPS od http://www.hexageek.com mám tam dvě VPS na kterých mám různé herní servery a jsem maximálně spokojený jak s cenou tak s výkonem VPS :)
Na 10 slotový minecraft server potřebujete vps s minimalně 1GB RAM
Za mě určitě webhosting od WS, mám tam teda jen stránky, ale nikdy nebyl problém a ceny jsou fajn.
Seek3r píše:Za mě určitě webhosting od WS, mám tam teda jen stránky, ale nikdy nebyl problém a ceny jsou fajn.
Pozor! Uživatel nechce webhosting!
Odesláno z mého GT-S5570 pomocí Tapatalk 2
Achjó, a já že proč jsem měl ještě potřebu říkat, že tam já mám jen stránky...
Každopádně, určitě půjde domluvit i to, co chce zadavatel, jejich support je víc jak "responsive."

taky by se mi hodil ňaky vps hosting kamoš doporučil wedos ale mě zajíma jak to jde na wedos zaplatit ja mužu pouze sms neexistuje něco kde to zapaltit tak
Omlouvam se že přidavam praci na víc a lezu do přispěvku
Omlouvam se že přidavam praci na víc a lezu do přispěvku
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Akrej: ne v pohodě
, taky potřebuji vps hosting kde budu moct platit složenkou nebo sms

TeChNoCZE:obavam se že pro minecraft je nejlepší FakaHeda nebo sms-hosting ale vps servery kde jde platit sms nebou složenkou asi nejsou
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Akrej píše:TeChNoCZE: vps servery kde jde platit sms nebou složenkou asi nejsou
Složenky:
Ale jsou, dokonce skoro všechny. Příjde ti faktura, a místo toho abys to zaplatil převodem. Tak to zaplatíš složenkou.
SMS:
S těma už to bude horší. Těch tolik zase není no.
Seek3r píše:Achjó, a já že proč jsem měl ještě potřebu říkat, že tam já mám jen stránky...Každopádně, určitě půjde domluvit i to, co chce zadavatel, jejich support je víc jak "responsive."
Promiň, má nepozornost!

Odesláno z mého GT-S5570 pomocí Tapatalk 2