Zjištění IP adresy?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zjištění IP adresy?
Jojo to máš pravdu, ale to není moc k tomu co potřebuju, ale dík:).. ("Asi jsi zjistil, že nedá") Upřímě, zatim nezjistil:D
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Mám zato, že pokud nejsi dobrý hacker, tak nemáš šanci. Musel bys ten server/fórum/nebo nevímco hacknout, aby se dostal ke správcovským právům a tím pádem k IP adresám. A ani tak nezjistíš všechny, protože některé mohou být "nějakým způsobem" chráněné 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdá se mi to, nebo jsi odpovídal dedukcí z předchozích komentářů? Ale jak už psal Blue Spirit " Nechme toho, nikam to nevede " :)
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Možná jsem Ti tak mohl odpovědět skoro hned, ale nebyl jsem "na drátě". Takže jak řekl BS: Necháme toho 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak po včerejšku a dnešku už musí přece každý vědět, že se IP adresa nechá v paketech podvrhnout, takže i kdyby ses naboural do těch stránek, neměl bys jistotu o věrohodnosti IP.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 6999
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:46
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4039
-
od jaro3
Zobrazit poslední příspěvek
08 srp 2024 20:56
-