WiFi Zesilovac

...

Moderátor: Mods_senior

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: WiFi Zesilovac

Příspěvekod Martin63 » 31 črc 2015 01:29

PRO TAZATELE
Dovolím si říct, že ti zde radí blbě, jak jen to jde...
1.) Do jaké cenové kategorie si to představuješ?
2.) Jakou rychlost lze na FREE Wi-Fi využít (změř a pak napiš, aby jsme dle toho mohli koupit něco směrového a kvalitního.
3.) Jak Wi-Fi vysílá? b/g/n mixed, nebo jen jedním, určitým z těchto tří technologií?
4.) Pracuješ tam trvale a můžeš si dovolit satelitní talíř...? Třeba někam opřít na střechu, pokud je vodorovná (což na většině nádraží je). Ten talíř nemusí být přikurtovaný k nějaké tyči.
5.) Dá se toho pořídit hodně. :-) Pokud nejde talíř, ještě mám v kapse tak 2 - 4 řešení. Rozhodně ne tak blbé jako je repeater/extender.

PRO REAGUJÍCÍ NA TOTO TÉMA
Styďte se!
1.) Některé zde diskutující už zcela zaslepila závist, že oni nemají free net v práci, druhé pak falšná morálka, další hrozí trestným činem, což je fakt k smíchu, protože ti to nikdo nedokáže a čtvrtý ti snad už rovnou rozbije hubu... Je mi z Vás na blití lidi => neznalost druhého, který má nezabazpečenou Wi-Fi neomlouvá. Chytá Wi-Fi FREE, tak mu to přejte, hmmm...?!
2.) 10 dBi anténa od AirLive, jak tu někdo nesmyslně radil nic nevyřeší, pokud router nemá dostatečný vysílací výkon!!! Naopak ještě signál sníží.
3.) Blacklist - pochybuji, že nějaká bába starající se o ubytování bude lézt do routeru.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Reklama
JVilda
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod JVilda » 31 črc 2015 02:07

Já chytám Free Wi-Fi v obou pracích a ještě u každé VŠ v praze. Jsem student a můžu se připojit na Eduroam takže vážně nezávidím. Jelikož dělám v hotelu tak vím že se do toho žádná bába šťourat nebude ale až si půlka hostů bude stěžovat na pomalé připojení tak se to už nejspíš řešit bude. U nás v hotelu internet běžel naprosto benevolentně , každej rychlost jakou potřeboval (edit: samozřejmě do max rychlosti připojení) ale pak se tu párkrát objevil nějakej strejda co tu za tejden pobytu vysosal celej warez. Internet se omezil a jedinej kdo na tom tratí jsou zase jen lidi okolo. Tohle není falešná morálka, tohle je to že si pár lidí uvědomuje že se prostě něco nedělá. Stejně tak bych mohl argumentovat tím že je falešná morálka to že se na tomhle fóru nesmí řešit nelegální Win, cracknutej software, odblokování kradenejch telefonů atd.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 31 črc 2015 02:15

Myslíš si, že tazatel bude sosat jako o závod, když je v práci a chce jen juknout na net? Nemyslím si...
Já neberu krádež, že je krádež, když se na ní nedá fyzicky sáhnout. Ano, je to špatně... Nicméně nesouhlasím s trestním zákoníkem a jsem silně proti tomuto režímu => Ukamenujte mě třeba.

To však nemění nic proti tomu, že máme pomoci tazateli. Takže prosím tazatele, aby mi odpověděl na 4 mé otázky, které jsem v minulém příspěvku publikoval... (Protože mu tady nidko jiný nepomůže, ať už z neznalosti Wi-Fi sítí a nebo protože nechtí.)

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 31 črc 2015 08:24

S trestním zákoníkem můžeš nesouhlasit jak moc chceš, ale pokud žiješ na území České republiky, musíš jej dodržovat. V opačném případě ti hrozí předem stanovený postih. Může se ti to sebevíc nelíbit, můžeš být sebevíc proti "režimu", ale jediné, co s tím můžeš udělat, je odstěhovat se nebo založit druhý Liberland.

Ty si ojebávej ostatní jak chceš, ono boží mlýny melou vcelku spolehlivě. Nenabádej k tomu ale ostatní lidi tady na fóru, ju?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

fojtas.elf
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod fojtas.elf » 31 črc 2015 08:34

jak tady bylo zmineno je to trestný cin podle § 230 a nejlepsi by byla domluva nez se drze pripojovat na zarizeni pro hosty proste za ni zajdi a bud nabidku (slusnou) prijme nebo te vykopne hlavne nezminuj ze ses k ni pripojoval jak dlouho :-)

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 31 črc 2015 10:30

Žbeky píše:S trestním zákoníkem můžeš nesouhlasit jak moc chceš, ale pokud žiješ na území České republiky, musíš jej dodržovat. V opačném případě ti hrozí předem stanovený postih. Může se ti to sebevíc nelíbit, můžeš být sebevíc proti "režimu", ale jediné, co s tím můžeš udělat, je odstěhovat se nebo založit druhý Liberland.

Ty si ojebávej ostatní jak chceš, ono boží mlýny melou vcelku spolehlivě. Nenabádej k tomu ale ostatní lidi tady na fóru, ju?

"Ojebávej?"
Koho, že jsem to ojebal? Když ti zákoník řekne, aby jsi skočil z okna, tak skočíš? Pokud máš mozek, tak ne. Ale hlavně, že jsi nikoho neojebal. :lolno:
Zákoník neřeším, tazatel se na něco ptá a my tu nejsme od toho, aby jsme řešili legálnost tohoto postupu. O warez, který je psán v pravidlech fóra se nejedná...

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 31 črc 2015 10:56

Jenže zákoník neříká takové hovadiny, jako skoč z okna ;)

Ano, ojebávej. Kolikrát ses tu sám přiznal k používání nelegáně získaného obsahu, případně podporuješ takovéto jednání. Jinak to nazvat nejde.
Neznamená, že když je v pravidlech explicitně zmíněn warez, že ostatní protizákonné jednánání nebudeme filtrovat. Kdybych použil argumentaci podobnou tomu tvému skoku z okna, tím, že se v pravidlech nedistancujeme od vražd je vlastně podporujeme a můžeme s nimi radit...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 31 črc 2015 12:33

Žbeky píše:Jenže zákoník neříká takové hovadiny, jako skoč z okna ;)

Ano, ojebávej. Kolikrát ses tu sám přiznal k používání nelegáně získaného obsahu, případně podporuješ takovéto jednání. Jinak to nazvat nejde.
Neznamená, že když je v pravidlech explicitně zmíněn warez, že ostatní protizákonné jednánání nebudeme filtrovat. Kdybych použil argumentaci podobnou tomu tvému skoku z okna, tím, že se v pravidlech nedistancujeme od vražd je vlastně podporujeme a můžeme s nimi radit...

Ale říká - jen si to nepřipouštíš => Dobrá, tak lepší případ a nyní zcela pravdivý.
Zákon ti nařizuje, že pokud na svém pozemku najdeš zakopané zlato/poklad/cokoliv třeba z války, nebo cokoliv cenného, tak je nalezená věc majetkem státu. Z (pošahaného) zákona jí musíš odevzdat a dostaneš za ní naprosto směšné procento celkové ceny toho, co jsi nalezl (a že už těch případů bylo!)
(Říká mnoho dalších kravin ze kterých se mi zvedá kufr, které tě okradou - ale je to :offtopic: a tak tu nechci spamovat dlouhým textem.)
Odevzdal by jsi to našemu zlodějskému státu a nebo převezl za hranice, popř. černě prodal? Pokud první možnost, tak jsi už fakt ovce zdegenerovaná dnešním systémem :huh: a je mi tě upřímně líto... :silent:

Tímto končím v této :offtopic: diskuzi a radím pouze tazateli s Wi-Fi zesilovačem a nebo sestavením silného clienta. (Pokud ho ovšem neodradilo jednání místních diskutérů... Ptal se slušně.)

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 31 črc 2015 16:06

Nechapu, proc je clovek dodrzujici zakony a pravidla ovce a proc jeste ztracis cas v tomto zlodejskem statu. Vzdyt za plotem je trava zelenejsi

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 31 črc 2015 18:05

Když už tady máš (bohužel) zázemí, barák, rodinu, práci... Tak to poslední, co můžeš je se stěhovat. Ono je kam, ale hnout se je to poslední, co můžeš.
Nebo můžeš, ale za cenu, že lidi, které máš rád budeš potkávat jednou za čas. (I když sejde z očí, sejde z mysli...) Než si seženeš práci, to taky trvá a chce to určité rezervy a ne jít jen tak na blint.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • WIFI 4,5,6
    od draxxx » 10 kvě 2025 17:26 » v Sítě - hardware
    7
    5260
    od peta501 Zobrazit poslední příspěvek
    10 kvě 2025 18:58
  • Rozšíření wifi
    od ps » 17 zář 2024 15:23 » v Sítě - hardware
    0
    3490
    od ps Zobrazit poslední příspěvek
    17 zář 2024 15:23
  • Prepojenie pc a tv cez wifi Příloha(y)
    od mandes » 31 led 2025 01:09 » v Sítě - hardware
    1
    2714
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    31 led 2025 07:08
  • Nefunkční WiFi na Androidu
    od HxxxV » 26 črc 2024 20:59 » v Administrace sítě
    10
    28580
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    22 led 2025 21:47
  • WiFi zařízení pro 2 generační dům