Zakázání stahování
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zakázání stahování
I 500GB se jednou naplní a problém je zde znova. Ideální je rozdělit disk a každému vyhradit jeho díl. Také jsem tak kdysi bojoval, až do chvíle, kdy jsem si obstaral rychlejší počítač a pomalejší přenechal dětem. Takto jsem pozvolna předával počítače jednotlivým členům rodiny. Dnes jsem ve stavu, kdy máme každý svůj počítač a já mám navíc ještě v ložnici notes, který si občas beru do koupelny a v pracovně mám vedle stálého PC, ještě jedno složené v efektovém racku, pro řízení světel na živém hraní. Tento stav je, uznávám, již trochu ujetost, ale ideální co se týče stažených dat na disky.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Dřív jsme měli v rodině jeden PC - můj. Sourozence jsem na tom nechal hrát, ale když chtěli něco nainstalovat, museli se mě zeptata a já to musel schválit. Kdyby to nedodrželi, nastavil bych si heslo a čégo. 

A nebo to udelej jak ja. Ja ty hry a veci od brachy mazu a svadim to na viry
on je trotl a veri tomu.
PS: Nemejte me za svine, on si neco nainstaluje, pak to nehraje a misto odinstalace tu slozku smaze. Tak se mi nedivte

PS: Nemejte me za svine, on si neco nainstaluje, pak to nehraje a misto odinstalace tu slozku smaze. Tak se mi nedivte

Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
karlos: Vidím, že vám na záchodě nějaké to PC chybí ...
Mě case PC zase nesmí do pokoje, smí hučet a topit (Intel Pentium 4 Prescott 3 GHz) jen na půdě 
//Díky wifi si tam můžu vzít notes, ale nemám tam síťovou zásuvku (230V), protože u notesu je v háji baterka a novou kupovat nebudu
//Karlos

//Díky wifi si tam můžu vzít notes, ale nemám tam síťovou zásuvku (230V), protože u notesu je v háji baterka a novou kupovat nebudu

//Karlos
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslím, že další disk problém neřeší. Protože nejen že ty soubory zabírají místo, ale taky můžou být infikované nějakým "šmejdem" a pokud stahují bezhlavě, může nastat problém kdykoliv. Viděl bych to na účty a popřípadě jak bylo řečeno výše zákaz přístupu k pc bez svolení
Taky mám sestru a pomalu ji to učím....