Tady má někdo jeden příspěvek a už dělá chytrýho? Kdybys koukal, tak bys zjistil, že už jsem tu dost dlouho, takže si nech ty své "chytré" kecy pro sebe laskavě. Ale ano, máš pravdu, nejsem uživatel, ale UŽIVATELKA!!! To jen aby sis mohl myslet, že máš pravdu.
Rapid užívám několik let a tato změna, tak jak byla prezentována pro mě byla vyhovující. To, že tobě to nevyhovuje, je tvoje věc, to že mě jo je věc moje. Mě, která nemám potřebu stahovat 20 GB denně to stačí, pokud tobě ne, tak si to zaplať a nebo jdi jinam. Na czshare maj zas kredit omezen časově a taky s tím nic neuděláš. Všude je něco, co se někomu nebude líbit. A kdyby sis o té problematice něco přečetl, tak bys zjistil PROČ tuto změnu udělali - protože museli nebo by taky mohli neustále platit pokuty a zvýšit ceny, aby na to měli.
To, že teď maj nějakou chybu, díky které nejsou tarify měnit je věc druhá a taky se mi nelíbí, ale evidentně nezbývá nic, než čekat, co bude. Napsals na podporu rapidu stížnost? Já ano. pokud ty ne, tak napiš hlavně jim, protože jedině oni s tím můžou něco udělat.
Jo a ještě
DETAIL - pokud budeš chtít na půl roku 5 GB denně stáhnout, tak potřebuješ na 180 dní 3600 rapidů (ne KČ!!!)! A pokud si koupíš 2x 2000 rapidů (aby se to blížilo tvému požadavku), tak jich budeš mít 4000, tzn. s rapid medium (5 GB denně) na 200 dní a vyjde tě to na 1075 Kč. Mě na čtvrt roku vyšel PA na cca 500 Kč, takže toto tě vyjde buď stejně nebo o něco i míň, protože je to na 200 dní a ne půl roku přesně! A pokud nějaký den nebudeš stahovat a hodíš si small, tak to budeš moc používat dýl. Jediné, co teď musí udělat, aby jim fungovala změna tarifu zas.
EDIT:
vine2: Oni maj teď nějaký problém furt, že nejde změnit nastavený tarif, což doufám rychle už napraví. A X si nevšímej, RapidBig je na 20 GB denně, ale on furt všem vnucuje happy hours (počítá se v ranních hodinách jen 10% toho, co stáhneš), protože žije v tom, že všichni, co maj rapid na na ně prostě MUSÍ stahovat i když nechcou nebo a těch bude taky dost, o tom neví..

A zbytečně tu dělá bordel v GB a balíčcích. Nějak nevím proč, svůj názor už tu na to psal, tak nevím, proč s tím furt pokračuje