Google Chrome - prohlížeč od Googlu
Re: Google Chrome - prohlížeč od Googlu
Vždyť je ta smlouva skoro delší než celá Bible!
- mopik
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
jo,tak nejak,a hodil jsem podobnou otazku do fora,jsem zvedavej komu se neco nekdy stalo odsouhlasenim.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
X píše:U mě to vypadá takto: Licenční smlouva: Upisujete se peklu? ... Yes
Nápodobně
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 16GB Crucial DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Celosvětový trend - z čeho žijí právníci, advokáti? Smlouvy nesestavují uživatelé ani počítačoví pracanti. Je to všude a nestačí už jedna smlouva - licence, ale musí být i smlouva o smlouvě a kdo vydělá a bohatne? Přitom studium práva není nic těžkého, dnes už neumí ani latinsky, ani neznají římské právo - a moc úřadu a § je velká, vidíte jak se znak kroutí...
Na Google se jistě dobře živí celý regiment právníků.
Na Google se jistě dobře živí celý regiment právníků.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- mopik
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Georgi,jasne,a znovu se ptam,znas nejaky osobni priklad problemů vyplivajicich z odsouhlaseni takoveto licence?
viewtopic.php?f=45&t=30842&st=0&sk=t&sd=a&start=24
každý má mít rozum a kriticky si posoudit do čeho jdu a nebát se jen licencí, kdo si myslí, že něco utají, je na omylu - dnes už ne a jestli je to příspěvek v boji proti terorismu? To je úlitba době, jiné už to nebude a opakuji citaci M. Nebát se a nekrást.
Otevřenost Google oceňuji, je to demokratické a svobodné myšlení - 40 let jsme byli sledování a donášeli sousedi i členové rodiny ani jsme o tom nevěděli. Strach zahubí každého a Býti svobodnými ne všichni se naučili.
Kdo chce může si vyhledat na mých web stránkách k tomu více, nechci sem dávat odkazy.
každý má mít rozum a kriticky si posoudit do čeho jdu a nebát se jen licencí, kdo si myslí, že něco utají, je na omylu - dnes už ne a jestli je to příspěvek v boji proti terorismu? To je úlitba době, jiné už to nebude a opakuji citaci M. Nebát se a nekrást.
Otevřenost Google oceňuji, je to demokratické a svobodné myšlení - 40 let jsme byli sledování a donášeli sousedi i členové rodiny ani jsme o tom nevěděli. Strach zahubí každého a Býti svobodnými ne všichni se naučili.
Kdo chce může si vyhledat na mých web stránkách k tomu více, nechci sem dávat odkazy.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Tak Google Chrome už je z mého PC pryč, každých 5 minut mě otravoval firewal o pokus o spojení Google setup, a i když jsem dal zakázat navždy, za chvíli to vyskočilo znovu. Počkám až ten program doladí a pak se k němu možná vrátím, jediné plus to mělo že to bylo rychlejší, jinak mínusů bylo víc, např. nešli zkopírovat záložky z FF3, nepamatovalo si to hesla, problémy se psaním, atd.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Taky mi letěl z PC...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ani nemám chuť ten pokus o prohlížeč instalovat."Všeobecně" - pokud používáš zaběhlej a k tvému obrazu vymakanej prohlížeč,těžko se spokojíš s nějakým spywarempatvarem
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 805
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
14 říj 2024 21:13
-
- 1
- 2402
-
od rhsCZ
03 kvě 2024 20:26
-
- 2
- 658
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
Google chrome- karty z ostatních zařízení
od MachrMB » 17 dub 2024 20:09 » v Internet a internetové prohlížeče - 0
- 7160
-
od MachrMB
17 dub 2024 20:09
-
-
-
Po aktualizaci Windows 10 zmizí z Google Chrome záložky Příloha(y)
od ila123 » 18 lis 2023 18:24 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 2866
-
od mmmartin
20 lis 2023 17:28
-