Dobrý den prosím o radu po zapnutí počítače win7 ulti.. 64bit se počítač tváří jako že není připojený k internetu. Přes značku připojení k síti vedle hodin ukazuje točící se kolečko. Pokud se zeptám přístup je přeškrtlý a vykřičník. Explorer napíše není možný připojení chcete pracovat off…? Po necelých třech minutách se připojí. Pokud chci opravit připojení: odpoví, ale až po hlášce připojení že není žádný problém z připojením.
Bylo mi divný, že miniaplikace počasí po zapnutí PC se správně nedetekovaly což je při nedostupném připojení nelogické, též vyběhne hláška zdárné aktualizace nod32 /4. Nainstaloval jsem Google chrome a ten také jede takřka okamžitě po zapnutí PC, přesto že hláška připojení k síti ještě nenaběhla. Přeinstaloval jsem ovladače sítové karty, nepomohlo. Zrušil a vytvořil novou sít, nepomohlo. Koupil nový router nic se nezměnilo. Ostatní počítače připojený k stejnému routeru po kabelu i wi-fi se přihlašují okamžitě. Všechny počítače nemají nastaveno pevnou IP prostě tak jak se postupně zapínají se přiděluje IP, zkoušel jsem to nastavit pevně, ale nepomohlo to. Nod 32/4 ani /8 nenašel nic. Win defender je zapnutý také nic. Aktualizace win zapnuté.
Pro mě je to záhada, win přeinstalovat nechci bod obnovení mám jen za poslední měsíc zkoušel jsem se vracet ale také bez výsledku. Díky za vaše odpovědi.
prosím o pomoc s dlouhým čekáním na přihlášení k internetu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prosím o pomoc s dlouhým čekáním na přihlášení k interne
Takže chyba je nejspíše ve tvém PC, pokud ostatní se bez problému připojí. Buď je to chybným nastavením připojení k síti, nebo máš v PC nějakého vetřelce. Pro jistotu vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc. Virobijci poradí. Návod najdeš v Články a návody na horní liště.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1599
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
31 pro 2024 16:27
-
-
- 1
- 12805
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3279
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4741
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3438
-
od petr22