prosím o pomoc s dlouhým čekáním na přihlášení k internetu

...

Moderátor: Mods_senior

Kozlna
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

prosím o pomoc s dlouhým čekáním na přihlášení k internetu

Příspěvekod Kozlna » 14 říj 2014 16:02

Dobrý den prosím o radu po zapnutí počítače win7 ulti.. 64bit se počítač tváří jako že není připojený k internetu. Přes značku připojení k síti vedle hodin ukazuje točící se kolečko. Pokud se zeptám přístup je přeškrtlý a vykřičník. Explorer napíše není možný připojení chcete pracovat off…? Po necelých třech minutách se připojí. Pokud chci opravit připojení: odpoví, ale až po hlášce připojení že není žádný problém z připojením.
Bylo mi divný, že miniaplikace počasí po zapnutí PC se správně nedetekovaly což je při nedostupném připojení nelogické, též vyběhne hláška zdárné aktualizace nod32 /4. Nainstaloval jsem Google chrome a ten také jede takřka okamžitě po zapnutí PC, přesto že hláška připojení k síti ještě nenaběhla. Přeinstaloval jsem ovladače sítové karty, nepomohlo. Zrušil a vytvořil novou sít, nepomohlo. Koupil nový router nic se nezměnilo. Ostatní počítače připojený k stejnému routeru po kabelu i wi-fi se přihlašují okamžitě. Všechny počítače nemají nastaveno pevnou IP prostě tak jak se postupně zapínají se přiděluje IP, zkoušel jsem to nastavit pevně, ale nepomohlo to. Nod 32/4 ani /8 nenašel nic. Win defender je zapnutý také nic. Aktualizace win zapnuté.
Pro mě je to záhada, win přeinstalovat nechci bod obnovení mám jen za poslední měsíc zkoušel jsem se vracet ale také bez výsledku. Díky za vaše odpovědi.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: prosím o pomoc s dlouhým čekáním na přihlášení k interne

Příspěvekod Pic » 14 říj 2014 16:43

Takže chyba je nejspíše ve tvém PC, pokud ostatní se bez problému připojí. Buď je to chybným nastavením připojení k síti, nebo máš v PC nějakého vetřelce. Pro jistotu vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc. Virobijci poradí. Návod najdeš v Články a návody na horní liště.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
    od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu
    1
    1600
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    31 pro 2024 16:27
  • Poskytovatel internetu Pe3ny
    od Dakim21 » 22 led 2025 19:19 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    12808
    od pikaso.andreas Zobrazit poslední příspěvek
    23 led 2025 10:42
  • Win 10 Pro problem připojení internetu
    od Bary-Jan » 05 úno 2025 16:45 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    3281
    od Bary-Jan Zobrazit poslední příspěvek
    05 úno 2025 22:07
  • Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
    od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě
    6
    4745
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    26 lis 2024 12:48
  • Výběr kabelu pro natažení internetu po domě
    od Ondras66 » 26 lis 2024 22:26 » v Sítě - hardware
    3
    3443
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 pro 2024 07:38

Zpět na “Vše ostatní (inet)”