Měl jsem rychlost internetu 2048... reálná rychlost, když jsem si ji změřil např. na rychlost.cz byla samozřejmě nižší..cca od těch 1700 do 1900. Nyní když O2 v rámci akce zrychlujeme mi napsali, že rychlost bude zvednuta na tarif 4096/256 kb/s, tak jsem předpokládal, že ona "skutečná" rychlost by měla dosahovat aspoň cca 3500 Kb/s, ale když jsem si to nechal změřit na rychlost.cz, tak mám kolem 3000, spíš méně (asi 2700 až 3050), tak by mě zajímalo jak na tom jsou jiní zákazníci, kteří mají tento tarif.
Protože mě se zdá, že mít tarif 4096 a rychlost s bídou kolem 3000.. to je už jako divný, to už abych si s nima pohovořil..
Jen ať se tady vyjádří ostatní klienti O2 a napíšou své rychlosti a porovnání s tarifama. Pokud nejste klient O2, napište jakého máte poskytovatele a můžete napsat svou rychlost. Co se týká O2 už mě poslední dobou s***u a ihned po skončení smlouvy odcházím k jinému poskytovateli.. asi to vidim na GTS Novera (byl bych tam už teď, ale to by internet nesměla zařizovat matka

(ale aspoň ten tarif tenkrát vzala dobrej

)