Alza.cz Objednání do 4 dnů | Zkušenosti Vyřešeno
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Alza.cz Objednání do 4 dnů | Zkušenosti
Zdravím, visí mi na Alze objednávka zboží, které mělo u sebe uvedeno Objednání do 4 pracovních dní, kupoval si někdo z vás podobně označené zboží? Zajímá mě, jak dlouho jim to průměrně trvá, když ani 4. den, zboží stále nemají.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Alza.cz Objednání do 4 dnů | Zkušenosti
pokud ti nevadí čekat, doporučuji infolinku 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To jsem samozřejmě zkoušel, prý nemohou zjistit víc.
Sestava v profilu.
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
potom zbývá jen klasická metoda, která byla vymyšlena již v pravěku.....
čekat
čekat

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
A proto je má otázka položena... Jak dlouho čekali ti, kteří objednali stejně označené zboží.
Sestava v profilu.
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
hele z vlastní zkušenosti... posílal jsem zboží do alzaboxu v praze (podotýkám, že zboží zde bylo dostupné jak na centrále tak na skladu) s tím, že druhý den to v něm mám.... asi dva dny po slíbeném datu jsem na webu zjistil, že moje objednávka "nemohla" být doručena a byl vystaven dobropis s tím, že peníze nikde (plati jsem kartou)... jelikož šlo o nějakou "blbost" tak jsem to neřešil a počkal s tím do dalšího týdne.. aj tak jsem neměl čas... v neděli asi kolem 17:00 mi přišla SMS, že se mi moc omlouvají a objednávka byla znovu evidovaná a bude doručena v úterý...
samozřejmě se v úterý nic nestalo a tak jsem ve středu volal do alzy s tím, že co to... tam mi bylo řečeno, že se s objednávkou nic neděje a to s tím znovudoručením byl nějaký systémový fail ?? a měl by mi být vystaven onen dobropis ale prý kontaktují obchodní oddělení a zítra se vyjádří do mailu... samo se nic nestalo a tak jsem tam ve čt. volal znovu s tím, že ať mi už sakra dají ten dobropis nebo s tím něco udělají... tak borec tam naklikal dobropis a v pátek peníze znovu na účtu
do teď mi objednávka visí na účtu tak, jak byla a to už je to měsíc 
samozřejmě se v úterý nic nestalo a tak jsem ve středu volal do alzy s tím, že co to... tam mi bylo řečeno, že se s objednávkou nic neděje a to s tím znovudoručením byl nějaký systémový fail ?? a měl by mi být vystaven onen dobropis ale prý kontaktují obchodní oddělení a zítra se vyjádří do mailu... samo se nic nestalo a tak jsem tam ve čt. volal znovu s tím, že ať mi už sakra dají ten dobropis nebo s tím něco udělají... tak borec tam naklikal dobropis a v pátek peníze znovu na účtu

objednal jsem si stejne oznaceny(dodani do 4 prac. dnu) fotoaparat. Zavolal mi nejaky kluk jestli nechci prodlouzenou zaruku. V den kdy uz jsem ho mel mit u sebe, prisel dalsi email ze to prijde az za 4.dny. Tak jsem to zrusil. Po tydnu jsem to objednal znova. Dodaní do 4 dnu. Telefonat s nabidkou prodlouzene zaruky. V den kdy to melo prijit zase email ze to prijde az asi za 2-3 tydny.
Projektant
GPU MSI GTX 970 GAMING 4G
CPU Intel Core i7-4790k
MB ASUS Z97 PRO GAMER RAM 8GB Kingston HyperX Savage
PSU Seasonic S12II 620W CASE NZXT H440
SSD Intel SSD 535 - 120GB MOUSE STEELSeries Kinzu v2
LCD BenQ XL2411Z AUDIO Audio-technica ATH-T500
KEYBOARD STEELSeries 6Gv2 MOUSEPAD STEELSeries Qck+ Heavy
GPU MSI GTX 970 GAMING 4G
CPU Intel Core i7-4790k
MB ASUS Z97 PRO GAMER RAM 8GB Kingston HyperX Savage
PSU Seasonic S12II 620W CASE NZXT H440
SSD Intel SSD 535 - 120GB MOUSE STEELSeries Kinzu v2
LCD BenQ XL2411Z AUDIO Audio-technica ATH-T500
KEYBOARD STEELSeries 6Gv2 MOUSEPAD STEELSeries Qck+ Heavy
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, zrušeno.
Sestava v profilu.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak měl si říct co to je, ne u všeho zboží to musí bejt stejný. Takhle je to jenom věštění z koule.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Alza.cz Objednání do 4 dnů | Zkušenosti Vyřešeno
Je to celkem nové zboží, asi by to nikdo neměl objednané.
Sestava v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 25850
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 23:35
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3106
-
od petr22
18 led 2025 15:21
-
-
- 3
- 2909
-
od petr22
28 říj 2024 11:29
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 4122
-
od michal84
15 srp 2024 19:02
-
-
- 0
- 2106
-
od Acey