Softwatové odpojení od internetu

...

Moderátor: Mods_senior

Jarkom_cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 56
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod Jarkom_cz » 03 črc 2017 12:54

Dobrý den

Mám doma dva počítače které jsou připojeny ze switche přes Lan kabel k internetu a potřeboval bych jeden PC softwarově odpojit od internetu tak aby kabel mohl zůstat zapojený v počítači... Je nějaký způsob jak toto provést ?



Reklama
petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33080
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod petr22 » 03 črc 2017 12:55

Zakazat ve spravci zarizeni sitovou kartu.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14791
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod ITCrowd » 03 črc 2017 12:56

Otázkou je, zda chceš odpojit od internetu, ale síť má fungovat?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Jarkom_cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 56
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Re: Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod Jarkom_cz » 03 črc 2017 12:59

ITCrowd píše:Otázkou je, zda chceš odpojit od internetu, ale síť má fungovat?


Ano přesně jen aby nefungoval internet na jednom PC ale bez odpojení kabelu

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33080
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod petr22 » 03 črc 2017 13:01

To je ale dvojsmysl co pises.

Bez odpojeni kabelu = bez fyzickeho vytazeni kabelu z LAN portu ?
Bez odpojeni kabelu = aby zustalo funkcni LAN pripojeni ?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14791
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod ITCrowd » 03 črc 2017 13:04

1. pevná IP adresa a nezadávat gateway a dns.
2. Nastavit v routeru - pokud to tvůj router umí.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Po odpojeni kabelů PC nenaskoci
    od Spooner » 15 bře 2018 07:33 » v Problémy s hardwarem
    26
    917
    od Turion
    17 bře 2018 13:20
  • No bootable device found - po odpojení druhého disku
    od strangereu » 11 zář 2018 16:24 » v Problémy s hardwarem
    8
    187
    od strangereu
    11 zář 2018 17:38
  • Zpomalování internetu
    od Hoody » 21 úno 2018 20:51 » v Problémy s hardwarem
    3
    333
    od JegenaJk
    22 úno 2018 02:54
  • Rozdeleni internetu
    od DejvidOT » 22 dub 2018 15:36 » v Internet a internetové prohlížeče
    5
    897
    od DejvidOT
    23 dub 2018 16:59
  • Videa z internetu
    od brebouk » 05 bře 2018 08:52 » v Internet a internetové prohlížeče
    4
    598
    od brebouk
    06 bře 2018 08:21

Zpět na “Vše ostatní (inet)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host