Ahoj, používám Google Drive a občas se mi stane, že když pracuji na dokumentu na dvou zařízeních (chvíli na mobilu, chvíli na notebooku; někdy i bez připojení k internetu), tak má Google problém synchronizovat změny. V praxi to vypadá tak, že občas se stane, že úpravy, které udělám na jednom zařízení, se po otevření dokumentu na druhém zařízení smažou... Takto ztratím někdy i hodiny práce...
Proto potřebuji poradit cloudovou službu, která tímto netrpí. Kdysi jsem zkoušel Dropbox: v jeho případě byla situace o něco lepší, ale stále ne 100% OK. (Na druhou stranu už uběhla dlouhá doba od testování Dropboxu, třeba se za tu dobu vylepšil.)
Děkuji.
Jaké je nejspolehlivější cloud úložiště pro dokumenty?
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
-
- Level 6
- Pohlaví:
Re: Jaké je nejspolehlivější cloud úložiště pro dokumenty?
Já používám Dropbox cca 10 let a mohu jen doporučit. Je rychlý, naprosto spolehlivý a mě nikdy nezklamal.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Používám MEGA, stihnul jsem ještě úložný prostor 50 GB. Synchronizace skvělá, mám šest zařízení.
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
No pokud napr. offline udelam jednu zmenu na PC a druhou na mobilu a pak se pripojim, tak bude mit kazda synchronizace souboru problem s tim, ktery soubor je ten spravny. To podle me nema zadne jednoduche reseni.
To "offline" muze byt i pretizena linka, blbnouci internet nebo synchonizace probihajici jen na pozadi pri necinnosti a PC se vypne drive, nez se na synchronizace provede.
To "offline" muze byt i pretizena linka, blbnouci internet nebo synchonizace probihajici jen na pozadi pri necinnosti a PC se vypne drive, nez se na synchronizace provede.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
Github, nebo Gitlab kde push si budeš vyvolávat sám a je tam možnost řešení konfliktů.
Ale budeš si to muset dostudovat a ve wordu není přímu podpora gitu, takže to bude víc na manuální bázi.
Ale budeš si to muset dostudovat a ve wordu není přímu podpora gitu, takže to bude víc na manuální bázi.
-
- Level 4
- Pohlaví:
Také používám MEGA. Uložím na PC práci, vypnu, přejdu do obýváku, zapnu laptop a pokračuji v rozdělané práci. Kdyby to takhle nefungovalo, už bych jej nepoužíval. Ale je pravdou, že se jedná o většinou jen malé soubory menších jednotek MB.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3160
-
od Henor
21 čer 2024 16:35