UPOZORNĚNÍ v trestné činnosti

...

Moderátor: Mods_senior

aldik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

UPOZORNĚNÍ v trestné činnosti

Příspěvekod aldik » 05 čer 2008 21:17

dneska mi přišel tenhle mail:

Kód: Vybrat vše

Vážený pane,
nahlásili jsme vaší IP adresu patřičným orgánům, které budou jednat v trestním řízení.

Porušil jste autorský zákon a to z důvodu nelegálního zveřejňováníní  zvukových nahrávek teenagerské zpěvačky Sandry Bell na internetu.

Vaše jednání a odkaz na vámi zveřejněné hudební nahrávky byly nahlášeny těmto institucím.

1/ OSA ochranný svaz autorů  www.osa.cz

2/ Intergram www.intergram.cz

3/ IFPI CZ  www.ifpicr.cz

Odhalení pachatele trestní činnosti http://www.ifpicr.cz/?rubrika=1131

S přáním hezkého dne produkce Sandry Bell

Michal Martínek

to sem newěděl že porušování autorských práv je i to když to nenabízím ke stažení ale jenom k poslechnutí na Imeem.com :smile: :smile: .. stejně je tam té hudby daleko víc :evil: :smile:

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Re: UPOZORNĚNÍ v trestné činnosti

Příspěvekod Rewqa » 05 čer 2008 21:26

To teda čumim :shock: . Pokud je to pravda, tak máš vážnej problém!
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 05 čer 2008 21:35

Nevím, jestli vám něco říká Projekt 24, ale po tom, co sem teď otevřel ten web, tak sem čuměl :D
Everybody lies so don't trust anyone. :)

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 05 čer 2008 21:37

abych přesný tak sem nahrál na imeem.com (odkud to ale stahovat nejde!) a dal sem to i na svuj profil na Lide.cz http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce ... dik7&auth= .. i když kdyby mě fakt chtěli stíhat tak by to nebylo úplně fér, to by museli prolézt všechny profily třeba na tom Imeem.com :smile:

NOO DOKUD MI NEPŘIJDE DOPIS DO SCHRÁNKY TAK TO NEBUDU ŘEŠIT! :smile: I KDYŽ, DÁ SE PODLE IP ADRESY ZJISTIT PŘESNÉ MÍSTO BYDLIŠTĚ??

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 05 čer 2008 21:39

Koja píše:Nevím, jestli vám něco říká Projekt 24, ale po tom, co sem teď otevřel ten web, tak sem čuměl :D

to už tu bylo včera viewtopic.php?f=45&t=28045 :smile: :evil:

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 05 čer 2008 21:42

Joo, tak to se omlouvám :blush: Ale poslední dobou tady nějak nestíhám kvůli práci :D
Everybody lies so don't trust anyone. :)

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 05 čer 2008 21:43

Koja píše:Joo, tak to se omlouvám :blush: Ale poslední dobou tady nějak nestíhám kvůli práci :D

to je v poho .. vůbec se toho včera nějak moc smazalo :smile:

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 05 čer 2008 21:46

podle IP se dá zjistit provider.Třeba na http://www.ripe.net
Ten na základě soudního příkazu vydá ze své databáze zákazníků jméno a adresu.
Ale na to aby vydal soud příkaz potřebuje důkazy.
Vzhledem k tomu že OSA je asi sotva předloží bych byl v klidu.
Ale ať je to varování vám všem že Internet není anonymní a pokud děláte něco co se nedělá tak to dělejte opatrně :bigups:
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 05 čer 2008 23:37

aldik píše: .. i když kdyby mě fakt chtěli stíhat tak by to nebylo úplně fér, to by museli prolézt všechny profily třeba na tom Imeem.com :smile:

Je to mnohem víc fér, než porušování autorského zákona. Je to stejné, jako když tvrdíš, že není fér, když ti policie dá pokutu za rychlou jízdu a argumentuješ tím, že až potrestají všechny řidiče, co jezdí rychle, tak potom můžou i tebe.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

ReCall
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod ReCall » 05 čer 2008 23:47

Koja píše:Joo, tak to se omlouvám :blush: Ale poslední dobou tady nějak nestíhám kvůli práci :D

Jo taky sme na to narazil. S tím mateem sem se znal přes icq a on si o to přímo koledoval, protože to co on dělal je fakt koledující si. :lol:

Já nedávám nikde a nic a nemám problém. :smile:

// http://www.sedazona.cz/warez-stahovani- ... dotazy.htm
Pro připomenutí.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 05 čer 2008 23:54

Celý sem to nečet než mi spadnul net tak sem chtěl reagovat jsem spátky a tu to je:
Poskytnutí ukázky delší než zhruba 30 vteřin se bohužel považuje za veřejné šíření skladby a ta jako taková podléhá autorským právům. Z každé diskotéky se už za komouše (blahé paměti) platilo OSA a že sem jich jako bedňák absolvoval.

Být tebou stáhnu tu muziku z oběhu. Jen bych si na to asi zašel někam do net kavárny aby se mi hůře prokazovalo přes IP adresu že sem uznal že obsah je závadný.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 06 čer 2008 00:09

Jan Pašek píše:Celý sem to nečet než mi spadnul net tak sem chtěl reagovat jsem spátky a tu to je:
Poskytnutí ukázky delší než zhruba 30 vteřin se bohužel považuje za veřejné šíření skladby a ta jako taková podléhá autorským právům. Z každé diskotéky se už za komouše (blahé paměti) platilo OSA a že sem jich jako bedňák absolvoval.

Být tebou stáhnu tu muziku z oběhu. Jen bych si na to asi zašel někam do net kavárny aby se mi hůře prokazovalo přes IP adresu že sem uznal že obsah je závadný.

a nebo se stačí připojit přes anonymizer nee? .. třeba http://anonymizer.mojeip.cz/

Zpět na “Vše ostatní (inet)”