Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli existuje způsob (v registrech?), jakým by bylo možné přebindovat klávesové zkratky pro Alt kódy. Jde o to, že osobně například využívám Alt +0132 a Alt+0147 pro spodní a horní dvojité uvozovky, ale rád bych tyto znaky psal např. zkratkami Alt + 2(3) namísto nepotřebných znaků, které se pod těmito zkratkami skrývají.
Nejde ani tak o to, že by mě stisknutí Alt + 0132 tolik zdržovalo, ale mám novou klávesnici, která má bohužel asi krátký interval, po který tyto kódy detekuje - když chci napsat třeba dolar, po zmáčknutí Alt + 36 v rychlém sledu se znak zobrazí, ale pokud zadávám pomaleji, nenapíše to ani dolar. Spodní dvojité uvozovky se mi nepodařilo napsat vůbec - ono stistknout danou klávesovou zkratku rychle je jednak nepraktické, jednak skoro neproveditelné.
Jinak jsem ale s klávesnicí spokojen, takže radu, abych si koupil jinou klávesnici, si prosím odpusťte.
Díky
Přemapování Alt kódů ve Win 7 Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Přemapování Alt kódů ve Win 7
Na mapování klávesnice je spousta programů, např. http://pcworld.cz/downloads/freeware-sh ... aves-43681
Ten program jsem zkoušel, ale vidím tady jenom možnost Map this key - To that key.
Spodní a horní oblé uvozovky ale neexistují jako klávesové znaky, tudíž je v tom programu nikde nevídím a nemůžu je přemapovat.
Spodní a horní oblé uvozovky ale neexistují jako klávesové znaky, tudíž je v tom programu nikde nevídím a nemůžu je přemapovat.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli to tedy nejde pres Scancode Map, tak posteluj rychlost psani v ovladacim panelu klavesnice nebo pouzij nejaky makro jazyk (AutoIt).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Vyřešeno, díky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4401
-
od junis