Ahoj, mám Windows 7 64 bit Home Premium CZ, na notebooku HP Pavilion dv6-6b10ec. Notebook už mám delší dobu a chtěl bych na něm reinstalovat celý Windows kompletně, aby byl čistý. Soubory které si chci zálohovat již mám na flešce takže nepotřebuji nic zazálohovat.
Licenci s kódem mám pod notebookem.
Reinstalace Windows 7 Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Reinstalace Windows 7
A to nás informuješ, nebo něco potřebuješ? Nemáš tam Recovery oddíl? Viz. manuál. Pokud tam máš kód, pak máš OEM.
Potřebuju návod, jak ho reinstalovat. Recovery jsem hledal ve Startu jak jsem se někde dočetl, ale nenašlo to nic.
-
- Pohlaví:
Ve Staru to opravdu nenajdeš a jak jsem psal je třeba si přečíst manuál, kde je případné obnovení systému popsáno - bohužel to nikdo nečte.
Pro HP platí následující:
Pokud to nemáš, pak z čeho chceš instalovat, máš DVD se systémem?

Pro HP platí následující:
Při prvním spuštění je možné vytvořit zálohu.Provede se standardně na 13ks CD nebo 3ks DVD.Recovery CD/DVD je také možné vytvořit kdykoliv později avšak nesmíte si zrušit skrytou partition a vytvoření CD/DVD je možno pouze jedenkrát.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Obnovení systému do továrního stavu se většinou aktivuje nějakou klávesou při startu notebooku. Jakou klávesou se to spouští nebo případně je-li to úplně jinak by ses měl dočíst v manuálu. Pokud ho nemáš, tak koukni na web výrobce notebooku, určitě tam v elektronické podobě ke stažení.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Nemám zálohováno
-
- Pohlaví:
Ach jo, manuál si asi nehledal, tedy určitě ne. Dej sem do přílohy screen ze Správy disků a uvidíme zda tam Recovery oddíl je. Tento počítač - Spravovat - Správa disků.
Možná http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... =c02672626
Možná http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... =c02672626
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mělo by to jít obnovit i ze skrytého oddílu na disku.
1. Start -> Všechny programy -> Recovery Manager
nebo asi podle mě lepší varianta
2. Vypni notebook -> znova ho zapni -> mačkej ESC a počkej až se objeví menu -> zmáčkní F11 -> pak klikni na System recovery -> pak postupuj dále podle instrukcí na obrazovce
Nezapomeň si zazálohovat všechny věci co máš na disku, o které nechceš přijít, protože se ti při tom smažou. Pokud umíš anglicky, tak návod je tady stránka 121.
1. Start -> Všechny programy -> Recovery Manager
nebo asi podle mě lepší varianta
2. Vypni notebook -> znova ho zapni -> mačkej ESC a počkej až se objeví menu -> zmáčkní F11 -> pak klikni na System recovery -> pak postupuj dále podle instrukcí na obrazovce
Nezapomeň si zazálohovat všechny věci co máš na disku, o které nechceš přijít, protože se ti při tom smažou. Pokud umíš anglicky, tak návod je tady stránka 121.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Pohlaví:
Skrýtý oddíl by měl zde být vidět, myslím že to nepůjde.
Takže znovu, z čeho budeš instalovat?
Takže znovu, z čeho budeš instalovat?
No nevim z čeho bych to měl instalovat, chci to prostě dát to továrního nastavení
-
- Pohlaví:
Pokud nemáš recovery oddíl a neudělal jsi si zálohu, pak jediná legální možnost je objednat si u HP recovery disk, nevím zda to HP prodává, ale obecně stojí cca 500Kč.
Další možnost, která není už tak košér je si stejný systém někde stáhnout a použít tvůj produkt key.
Tady ale hrozí že ten systém bude nějak upravený a nemusí fungovat jak má.
Další možnost, která není už tak košér je si stejný systém někde stáhnout a použít tvůj produkt key.
Tady ale hrozí že ten systém bude nějak upravený a nemusí fungovat jak má.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2157
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:41