Smazání registrů.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Smazání registrů.
Dobrý večer všem,jelikož jsem expert na zasukování počítače,tak dnes jsem ho dokonale zasukoval.Můj problém je v tom,že mi skoro nic nejede,nejdou otevřít žádné složky,žádné ikony,prostě skoro nic.Problém nastal z ničeho nic-teda z něčeho něco-v dobrém úmyslu vyčistit počítač od registrů se to stalo.Díky všem co mi mohou pomoci.Zdraví Tonda.
Naposledy upravil(a) tonda67 dne 14 pro 2007 10:38, celkem upraveno 1 x.
Preinstalovat Windows... nevim kde a co ceho si cistil, ale v registrech je dost dulezite vedet co mazes... a i tak si ty registrove klice vyexportovat nez budes mazat.
Ve chvili kdy sis takto promazal registry sis zrejme cestou vzal i nektere systemove sluzby co se Ti pousti po startu... kdyz nepomuze opravna instalace (tzn opravit instalaci WIN, ne nainstalovat znova pres ty stare)
tak si zazalohuj data a zformatuj disk
Ve chvili kdy sis takto promazal registry sis zrejme cestou vzal i nektere systemove sluzby co se Ti pousti po startu... kdyz nepomuze opravna instalace (tzn opravit instalaci WIN, ne nainstalovat znova pres ty stare)
tak si zazalohuj data a zformatuj disk
-
- Pohlaví:
Jestli je to takhle zoufalý, pak bych opravu nedělal, ale celý to přeinstaloval. Pokud máš data na déčku, tak by to mělo být bez problémů. Oprava systému je dobrá tak akorát na to, abys v případě kolize zazaálohoval data a pak stejně musíš přeinstalovat, protože po každé opravě tam nějaké chyby zůstanou - aspoň moje zkušenost.
Pokud jsi neinstaloval, pak návod najdeš třeba zde:
http://www.lisak.cz/instalace-windows-xp.html
ale je to i na těchto stránkách, myslím PC-help. Hodně štěstí!
Pokud jsi neinstaloval, pak návod najdeš třeba zde:
http://www.lisak.cz/instalace-windows-xp.html
ale je to i na těchto stránkách, myslím PC-help. Hodně štěstí!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2786
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 18:09