Nefunkční win 7 po aktualizaci

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

giero
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Nefunkční win 7 po aktualizaci

Příspěvekod giero » 12 pro 2015 20:56

Prosím o radu, potřeboval bych poradit jak opravit win 7 po aktualizaci.
V loni jsem koupil SSD disk a přehrál jsem si na něho starý plotnový disk. Vše fungovalo na 1čku. Předevčírem jsem vypínal počítač a klasicky se stahovali aktualizace. Následující den počítač nenaběhnul, resp. Jsem ho zapnul, naběhlo načítání okna win pak bliklo modré okno a restart a to znovu pořád dokola. Protože jsem neměl čas to řešit, disk jsem odpojil a zapojil starý disk. Vše naběhlo v pohodě, jen jsem musel po roce ležení ladem aktualizovat vše na co jsem kliknul. Když jsem počítač vypínal stahovalo se 128 aktualizací! Druhý den se opakovalo to stejné jako s SSD diskem, to mě celkem šokovalo. Naštěstí jsem vytasil NTB s XPčkama (tam už aktualizace nejsou :-) ). Na googlu jsem si zjistil, že existuje nějaké F8. Bohužel obnova do předchozí funkční podoby vůbec nezabrala a pc se restartovalo pořád dokola. Pak jsem vygooglil, že by mě mohlo pomoci instalační DVD (to jsem zaprášené v koutě fakt našel). Oprava dat systému mě napsala, že pc je v pořádku (to už jsem myslel, že jsem v pr..). Naštestí tam je i obnovení do bodu předchozí konigurace. Body byli dva. Zkoušel jsem jeden: nastala neznámá chyba a akce se údajně nepovedla. Nicméně jsem to zkusil restartovat a vážně nic. Tak jsem zkusil druhý bod obnovy a to samé. Obnova se nepodařilo dokončit, neznámá chyba. Už jen ze setrvačnosti jsem nechal počítč naběhnout A WIN naběhl HALELUJA. Den jsem fungoval zase na starém disku, večer zase 127 aktualizací, WTF. Ráno 2x restart, ale jiný (klasický přípravy pro konfiguraci). Win běží do teďka. Říkám si. že mám vyhráno a to samé udělám na SSD disku. Bohužel tam jsem nenašel, žádné body obnovy ani přes F8 ani přes instalační DVD. Přes čtečku disků se na SSD dostanu, takže funguje a můžu si stáhnout data co tam mám. Mohl bych ho smáznout a přes starý disk si ho zase nahrát, jenže bych přišel o prográmky co jsem si doinstaloval. A taky by to bylo na dlouho a na to jsem líný. Není nějaká jiná možnost opravy SSD disku? Nějaký prográmek, kteým bych ho opravil přes čtečku disků v jiném pc?
Díky za každou radu.

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Po aktualizaci W10 se ntb nespustí
    od Funstorm007 » 18 čer 2025 18:12 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    527
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    18 čer 2025 21:13
  • Nelze odinstalovat aktualizaci Win10
    od krysarr » 20 dub 2025 13:21 » v Windows 11, 10, 8...
    1
    1712
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    20 dub 2025 15:07
  • Nefunkční USB Flash Disk?
    od Dolpi » 01 zář 2024 10:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3394
    od Dolpi Zobrazit poslední příspěvek
    01 zář 2024 22:17
  • Nefunkční WiFi na Androidu
    od HxxxV » 26 črc 2024 20:59 » v Administrace sítě