Ahoj,
ve Windows XP se přihlašuji přes "úvodní obrazovku", na které mám skrytý účet "Administrator". Do něj se přihlašuji jen po stisknutí "Ctrl+Alt+Del" přes "přihlašovací dialog". Tento dialog ovšem nejde vyvolat pokud jsem přihlášený na jiný účet a z něj se na "úvodní obrazovku" jen "přepínám", ale pouze pokud dám z aktuálního účtu "odhlásit". Nevíte jak nastavit, aby šel zobrazit "přihlašovací dialog" i při pouhém "přepnutí" ? Díky.
Jak zobrazit přihlašovací dialog
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, vítám tě tu na PC-Help.
Myslím si, že to nepůjde.
Možná by jsi mohl zkusit tu svou relaci ve správci úloh odpojit, pak by se ti možná ten dialog ukázal.
Myslím si, že to nepůjde.
Možná by jsi mohl zkusit tu svou relaci ve správci úloh odpojit, pak by se ti možná ten dialog ukázal.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Ahoj,díky za uvítání :)
Já jsem doufal že to bude jen otázka "nastavení", protože když se přihlásím na nějaký učet, přepnu se z něj na úvodní obrazovku a přihlásím se k dalsímu účtu z kterého se pak "natvrdo" odhlásím tak už to XP nevadí, prostě to nejde vyvolat jen bezprostředně po přehlášení uživatele no.
Já jsem doufal že to bude jen otázka "nastavení", protože když se přihlásím na nějaký učet, přepnu se z něj na úvodní obrazovku a přihlásím se k dalsímu účtu z kterého se pak "natvrdo" odhlásím tak už to XP nevadí, prostě to nejde vyvolat jen bezprostředně po přehlášení uživatele no.
To přepínání, o kterém píšeš, se jmenuje rychlé přepínání uživatelů a všechny SKRYTÉ uživatelské účty, mezi něž patří i účet Administrator, nejdou tímto přepínáním aktivovat.
Na Administrátora se můžeš jedině odhlásit a přihlásit.
Na Administrátora se můžeš jedině odhlásit a přihlásit.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1695
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 21:29