Ahoj, dnes v noci se mi prostě restnul PC a začlo to upgradovat win10 a jelikož už od lidí vím, co to je za nesmysl (už jen proto. že je to zdarma) tak mi bylo hned jasný, že budou problémy, ale až tak?
Takže od začátku, zapínání pc neni ve vteřinách ale v minutách...Postupem dne jen vidim jak vše přestává fungovat. Zpočátku se to zdálo, že to pujde ale ted po pár hodinách spouštím hru...nic se neděje pak se najednou zapne za 10 minut, v tý hře vydržim taky chvilku protože se stejně zmrazí obraz, vypnutí přes správce uloh je taky o nervy, restart přes "Start"? To bych se taky nedočkal - musim natvrdo, ted už mi nejde ani Opera, kterou jsem používal...Zkoušel jsem tedy tedy jestli nepujde vrátit obnovit systém zpátky kdy jsem měl ty 8.1, tam mi to nic nenabízelo, takže je nějaká možnost, jak se z tohoto nesmyslu dostat zpět na 8.1 aniž bych musel zase kupovat cd s win 8.1?
Z 10ky zpátky na 8.1? Vyřešeno
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Z 10ky zpátky na 8.1?
pokud ten komp byl ve špatnym, byť pořád ještě použitelnym stavu, tak takovej velkej zásah ani jinak dopadnout nemoh
zajímavý je, že já už přeinstaloval na windows 10 cca 30+ kompů různejch chutí a vůní a všechny makaj jak zběsilý (dokonce i celerony v acer noteboocích ožily) a jejich uživatelé chrochtají blahem
ve tvý situaci by bylo ideální si dát čistou instalaci windows 10 (a nezasviňovat si komp bordelem)
https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /techbench
zajímavý je, že já už přeinstaloval na windows 10 cca 30+ kompů různejch chutí a vůní a všechny makaj jak zběsilý (dokonce i celerony v acer noteboocích ožily) a jejich uživatelé chrochtají blahem

ve tvý situaci by bylo ideální si dát čistou instalaci windows 10 (a nezasviňovat si komp bordelem)
https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /techbench
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Re: Z 10ky zpátky na 8.1?
Komp je celkem nově sestaven...Ničím si ho ani nezasvinuju, když už stahuju hry, tak je mám koupené. Kdyby byl problém s pc tak je snad i jedno co tam je za systém ne? Každopádně díky za ten odkaz, už to downgraduju :)
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”