Cely system sa rozpadol, virus sa nenasiel, proste windows. Musel som reinstalovat WinXP-SP2 - verziu CZ. Nasledovalo stiahnutie 86 aktualizacii cez Windows update (WinXP, IE7, Office2007) a hlaska, ze aktualizacie sa nepodarily. Vzdy ich to stiahne, trva to pol hodiny, potom ich to nevie nainstalovat. Bol som prihlaseny ako administrator (iny ucet v pocitaci nemam, cislo chyby mi pocitac nedal). Viem, ze tuto chybu sposobovala niektora aktualizacia WinXP, ale nikde som nic o rieseni problemu nenasiel. Resp. nejake navody som nasiel, ale bohuzial nefungovali. Microsoft na mna ako na majitela OEM licencie totalne kasle a odkazuje ma na firmu, od ktorej som kupil pocitac - lenze ja som si ho zlozil z kupenych komponentov. A aj keby som ho kupil od nejakej firmy na druhej strane republiky, nepobezim tam s tymto problemom, to radsej pocitac vyhodim do smeti.
Dokaze mi niekto pomoct?
Ako prinutit tento blby system windows XP - OEM k tomu, aby efektivne vyuzival svoju udajne obrovsku vyhodu - automaticku aktualizaciu. Terajsia verzia automatickej aktualizacie - donekonecna opakovane stahovanie 86 suborov a nasledna neuspesna instalacia ma neuspokojuje a ak to takto pojde dalej, tak cely kram vyhodim von oknom aj s celou firmou Microsoft.
Robila to udajne aktualizacia KB890859 ale tu som medzi instalovanymi aktualizaciami vobec nenasiel.
Dakujem za laskavost.
WinXP aktualizacia sa nezdarila
WinXP aktualizacia sa nezdarila
Sempron64 2800+ 1600MHz@2400MHz, sckt 754, K8N nForce 3/250, RAM 2x512 MB PC3200 Kingston (2.0,3,3,7), HT3, AGP, HIS Radeon 9250ViVo 128 MB, Win XP
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: WinXP aktualizacia sa nezdarila
zkusím to tak: máš Microsoft .NET Framework 3.0 ??
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WinXP aktualizacia sa nezdarila
Nebo taky stáhnout z microsoftu Windows Installer 3.1. Nebo zkus ty záplaty stahovat a instalovat samostatně.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: WinXP aktualizacia sa nezdarila - vyriešené
Už som to našiel - cez vyhľadávač Seznam.cz v reči českej (cez stránku Microsoft som nenašiel nič) som našiel informáciu Microsoftu s návodom na vyriešenie tohto problému, ktorá kupodivu funguje.
Informáciu nájdete na: http://support.microsoft.com/kb/943144
Je to chyba inštalačného disku Win XP, o ktorej Microsoft vie, ale ani ich nenapadne ju riešiť napr. formou záplaty alebo niečoho podobného, čo by si človek mohol stiahnuť po reinštalácii systému. Oni sa asi spoliehajú na to, že XP je dokonalé a netreba ho opravovať. Ale to ani zďaleka nie je pravda. Sú to proste hajzli.
Informáciu nájdete na: http://support.microsoft.com/kb/943144
Je to chyba inštalačného disku Win XP, o ktorej Microsoft vie, ale ani ich nenapadne ju riešiť napr. formou záplaty alebo niečoho podobného, čo by si človek mohol stiahnuť po reinštalácii systému. Oni sa asi spoliehajú na to, že XP je dokonalé a netreba ho opravovať. Ale to ani zďaleka nie je pravda. Sú to proste hajzli.
Sempron64 2800+ 1600MHz@2400MHz, sckt 754, K8N nForce 3/250, RAM 2x512 MB PC3200 Kingston (2.0,3,3,7), HT3, AGP, HIS Radeon 9250ViVo 128 MB, Win XP
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”