Reaktivace woken
Reaktivace woken
Mám dotaz, je třeba znova zaregistrovat Wokna (OEM) když vytvořim virtuální mechaniku????
-
- Pohlaví:
Re: Reaktivace woken
Proč si myslíš, že by to mělo chtít registraci? Podle mne to bude O.K. Jinak třeba přes telefon.
jo jasně ja jen ze to chce reaktivaci kdyz udelas nejake dulezite hardwarovou zmenu tak jestli se mezi ne patri virtualni mechanika.
Virtuální není skutečné ...
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Virtuální mechanika a aktivace windowsů nemají nic společného !

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Owner píše:Virtuální mechanika a aktivace windowsů nemají nic společného !
to bych úplně netvrdil - pokud máš OEM máš možnost 3x změnit 1 kus Hardware a já myslim, že bilcus se chtěl zeptat předem, aby nepřišel o možnost 1 aktivace
uživatel odstaven
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli opravdu myslíš virtuální mechaniku, tak ne, není potřeba znova registrovat widle :)
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
vashut píše:to bych úplně netvrdil - pokud máš OEM máš možnost 3x změnit 1 kus Hardware a já myslim, že bilcus se chtěl zeptat předem, aby nepřišel o možnost 1 aktivace
licence je u OEM verze vázaná na základní desku.Takže ostatní můžeš vyměňovat jak chceš a MS je to fuk...nemají to jak poznat...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
vashut: Je to asi stejné, jako tvrdit, že tě zavřou za to, co se ti zdálo ... 

http://www.microsoft.com/cze/licence/Ca ... enahw.mspx
omlouvám se měl jsem staré informace
nicméně aktivace funguje(pardon fungovala) podle bodování Hardware viz:
http://myego.cz/item/jak-funguje-aktivace-windows-xp
EDIT: někde na webu to bylo popsáno zmateněji tak jsem to pochopil viz víše
Microsoft píše:Z důvodu zjednodušení a přechodu na stejné podmínky, které platí v Evropské Unii, vztahuje se na OEM software zakoupený po 1.5 2004 nové pravidlo. Možné je upgradovat jakoukoliv součást počítače s výjimkou základní desky. V případ upgrade hard disku je potřeba smazat software ze starého disku a následně ho instalovat na nový disk.
Pokud jste vlastníkem OEM software zakoupeného před tímto datem vztahují se na takovýto software původní OEM podmínky. V tomto případe byste neměl upgradovat více jak 50 % svého hardware resp. počítače. Kompletní počítač je definován z těchto komponent - základní deska, harddisk, procesor, skříňka počítače a zdroj. Pokud upgradujete tři a více z těchto komponent OEM licence vám zaniká.
omlouvám se měl jsem staré informace
nicméně aktivace funguje(pardon fungovala) podle bodování Hardware viz:
http://myego.cz/item/jak-funguje-aktivace-windows-xp
EDIT: někde na webu to bylo popsáno zmateněji tak jsem to pochopil viz víše

uživatel odstaven
Doufam ze to nebude moc off-topic mam trosku "podobnej" problem. K veci...
Pred dvemi lety jsem si koupil v UK laptop HP s WinXP media po roce tesne pred koncem zaruky se posrala deska tak mi dali jinou coz mi hnedle nedocvaklo a kdyz jsem po dalsim pul roce chtel preinstalovat Win s DVD ktere jsem si na zacatku vytvoril instalace se zastavila a nahlasila ze DVD jsou pro jiny druh pocitace/HW. Priznam se k tomu ze jsem si naistaloval illVisty ale je to takova sr.cka ze jsem se chtel vratit z5 k XP. Napadlo me ze kdyz si stahnu z netu CD s XP media a pouziju moje seriove cislo a bude vse ok ale co jsem necekal tato verze nefunguje s mojim serial (celak jsem to tak na 50/50 ze to klapne).
Ted mam 60dni na vyreseni problemu.
1.Koupit nove XP ale proc kdyz uz jedny vlastne mam.
2.Puzivat illVerzi XP(s origo nalepkou na notasu) a cekat ze mi je nekdo pozdeji treba nevypne nebo nevychyta.
3.Poradit se na pc-help.cz :)) co dal ...
Diky za vsechny rady
Pred dvemi lety jsem si koupil v UK laptop HP s WinXP media po roce tesne pred koncem zaruky se posrala deska tak mi dali jinou coz mi hnedle nedocvaklo a kdyz jsem po dalsim pul roce chtel preinstalovat Win s DVD ktere jsem si na zacatku vytvoril instalace se zastavila a nahlasila ze DVD jsou pro jiny druh pocitace/HW. Priznam se k tomu ze jsem si naistaloval illVisty ale je to takova sr.cka ze jsem se chtel vratit z5 k XP. Napadlo me ze kdyz si stahnu z netu CD s XP media a pouziju moje seriove cislo a bude vse ok ale co jsem necekal tato verze nefunguje s mojim serial (celak jsem to tak na 50/50 ze to klapne).
Ted mam 60dni na vyreseni problemu.
1.Koupit nove XP ale proc kdyz uz jedny vlastne mam.
2.Puzivat illVerzi XP(s origo nalepkou na notasu) a cekat ze mi je nekdo pozdeji treba nevypne nebo nevychyta.
3.Poradit se na pc-help.cz :)) co dal ...
Diky za vsechny rady
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prosím o založení nového tématu , (viz. posl. příspěvek)
S 2. možností u nás nepochodíš , tak zkusíme 3.
S 2. možností u nás nepochodíš , tak zkusíme 3.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”