Ahoj, mám podobný problém. Včera jsem vypnula PC (stáhli se aktualizace) a počítač se vypnul. Dnes ráno jsem zapnula a objevila se mi tato hláška:
Isaa.exe chybná bitová kopie
Aplikace nebo knihovna Dll C:\WINDOWS\system32\DNSAPI.dll není platnou kopií systému windows. Porovnejte soubor s instalační disketou.
Zkoušela jsem tam ten soubor znovu zkopírovat z instalačního CD i z diskety kam jsem ho zkopírovala z jiného počítače, ale z diskety to píše, že nelze zkopírovat a na instal CD není soubor jako dll ale jako dl_ a ten sice zkopírovat jde, ale po restartu naběhne to samé.
Nejde spustit ani nouzový režim. Napíše mi to taky.
Díky za rady
Hláška pri spustení XP- chybná bitová kopie.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hláška pri spustení XP- chybná bitová kopie.
Zkus se dostat do obnovení systému.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Do obnovení se nedostanu (nebo tedy nevím jak). Jde spustit jen přes F8 poslední známá funkční konfigurace, ale to nepomohlo a hláška je tam pořád. A nebo při spuštění z instalačního CD funkce automatického obnovení systému, ale ta po mě chce disketu, kterou nemám.
Soubor jsem stáhla a zkopírovala, ale nepomohlo.
Potom mi začalo hlásit že NTLDR nenalezen, tak jsem ho nakopírovala z CD zpátky, pak mi tam skočila hláška že boot.ini je neplatný a že mám znovu nakopíovat soubor hal.dll. Zkusila jsem odpojit druhý disk na kterém mám jen složky se soubory, žádný OS, a vrátilo se mi to do stavu chybná bitová kopie.
Pak jsem zkusila znovu nakopírovat dnsapi z instalačního disku příkazem
D:\i386>expand dnsapi.dl_ C:\WINDOWS\system32\
pak restart a windows naběhli!
Nicméně žádný důvod k radosti...po naběhnutí se znovu PC restartoval a pak naběhla "modrá smrt" s hláškou že potíže způsobil ovladač nv4_disp (uvázl v nekonečné smyčce, nebo co), takže znovu restart, výběr nouzového režimu....a po naběhnutí opět chybná bitová kopie dnsapi.dll
dál už jsem neměla nervy hlavně ani čas, takže pokračování večer.
Uvítám vaše tipy. Díky
Soubor jsem stáhla a zkopírovala, ale nepomohlo.
Potom mi začalo hlásit že NTLDR nenalezen, tak jsem ho nakopírovala z CD zpátky, pak mi tam skočila hláška že boot.ini je neplatný a že mám znovu nakopíovat soubor hal.dll. Zkusila jsem odpojit druhý disk na kterém mám jen složky se soubory, žádný OS, a vrátilo se mi to do stavu chybná bitová kopie.
Pak jsem zkusila znovu nakopírovat dnsapi z instalačního disku příkazem
D:\i386>expand dnsapi.dl_ C:\WINDOWS\system32\
pak restart a windows naběhli!
Nicméně žádný důvod k radosti...po naběhnutí se znovu PC restartoval a pak naběhla "modrá smrt" s hláškou že potíže způsobil ovladač nv4_disp (uvázl v nekonečné smyčce, nebo co), takže znovu restart, výběr nouzového režimu....a po naběhnutí opět chybná bitová kopie dnsapi.dll

dál už jsem neměla nervy hlavně ani čas, takže pokračování večer.
Uvítám vaše tipy. Díky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nemáš instalační CD Windows, asi máš problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
No pokud si přečteš moje příspěvky, tak píšu že chybějící nebo vadné soubory kopíruju z instalačního disku, takže ho nejspíš mám 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak zkus opravnou instalaci. Též můžeš potřebný soubor nejprve rozbalit a pak teprve nakopírovat. V instalačce je totiž zabalen. Ještě dodávám, že uvedený soubor je v C:\Windows\system32 a také v C:\Windows\system32\dllcache a tak je porovnej jsou-li stejné, nebo nakopíruj zaručeně dobrý z instalačky (ale po rozbalení).
to už se mi povedlo, ale pořád mi to padá do blue screen. Nouzový režim už šel spustit, takže jsem obnovila PC do 2.dubna. Bohužel problém s modrou smrtí se tím nevyřešil.
nv4_disp - ovladač uvázl v nekonečné smyčce
stop: 0x000000EA
(0x86B00B18, 0x86B19008, 0xF78BACB4, 0x00000001)
Ještě jsem stáhla poslední ovladače od nvidie a nainstalovala, ale nic....
nv4_disp - ovladač uvázl v nekonečné smyčce
stop: 0x000000EA
(0x86B00B18, 0x86B19008, 0xF78BACB4, 0x00000001)
Ještě jsem stáhla poslední ovladače od nvidie a nainstalovala, ale nic....

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tohle je tvůj případ.vypadá to spíše na problém s grafikou než ovladačem.pokud máš možnost vyzkoušet grafiku u někoho jiného, tak to udělej 

Naposledy upravil(a) memphisto dne 11 dub 2008 23:51, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
jj, na to jsem se dívala a četla. Proto jsem ještě zkoušela nainstalovat nejnovější ovladače. S tou grafikou to musim vyzkoušet. Bohužel druhý počítač doma by jí nezkousnul, takže musím někam na návštěvu.
Dám vědět jak to dopadlo. Díky za rady

Dám vědět jak to dopadlo. Díky za rady

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus v nouzovém řežimu odinstalovat všechny ovladače GK a pak teprve nainstalovat ten z CD dodaného s GK. Pokud to nepomůže, tak jedině otestovat GK v jiném PC.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to Pic: v odkaze, co jsem uvedl, je napsáno, že to není drivery, ale chybou grafického adaptéru
citace ze stránek MS:
K tomuto problému může dojít, pokud se grafický adaptér během čekání na nečinnost grafického hardwaru zablokuje v nekonečné smyčce. Tento problém obvykle upozorňuje na potíže s grafickým hardwarem nebo na nesprávné programování tohoto hardwaru grafickým adaptérem.

citace ze stránek MS:
K tomuto problému může dojít, pokud se grafický adaptér během čekání na nečinnost grafického hardwaru zablokuje v nekonečné smyčce. Tento problém obvykle upozorňuje na potíže s grafickým hardwarem nebo na nesprávné programování tohoto hardwaru grafickým adaptérem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2754
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 pro 2024 23:15
-
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4367
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
-
- 11
- 4529
-
od Kminek