Vista + Oprávnění
Vista + Oprávnění
potřebuju upravit něco zkopírovat do složky system 32 (C:/Windows), ale ked to chci udělat tak na mě vyblafne hlaška že musim mit opravnění. Mam založeny jen jeden učet (Admin). Jak se mam přohlasit nebo prostě jak mam mit to opravnění?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Re: Vista + Oprávnění
Ve Vistě pracuje každý , i administrátor, v základu se standartním oprávněním. Je to způsob ochrany.
http://www.ovsem.net/windows-vista/prih ... dows-vista
http://www.ovsem.net/windows-vista/prih ... dows-vista
Jo díky ale stejně mi to ani přestož se přihlasim jako admin tak zkopirovat do system 32 mi nejde
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
newwes: To tvrdí MS, viry už si oprávnění umí zvednout, takže to jen otravuje lidi, nic jiného, viry jsou v pohodě 

To nepopírám, já jen vysvětlil proč a jak 

A zpět k mé otázce?........
Co si přečíst ten odkaz, případně povolit v nastavení zásahy do systémových složek?
no a to povolim kde?
Ve Vistách, v nastavení ... já Visty nemám, takže žádné přesné navedení nebude, budeš si to muset projít sám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3020
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”