Stáhl jsem nový ovladač k TV tuneru Leadtek 2000 H na PC s W. Vista Zřejmě nebyl dobře nainstalován, protože TV tuner byl nefunkční a navíc se PC začalo vypínat. Po novém zapnutí systém naběhl, ale cca po 1-2 min. se PC vyplnulo a tak pořád dokola. pokusil jsem nový ovladač odinstalovat, ale bez úspěchu, objevila se hláška, abych se pokusil stáhnout ovladač znovu. Učinil jsem tak, ale nic se nezměnilo, TV tuner nefungoval a PC se vypínal jako předtím. Raději jsem TV kartu z PC vytáhl.
Při spuštění v běžném režimu systém chvíli nabíhá až do hlášky: Systém Windows nemůže analyzovat nebo zpracovat soubor odpovědí bezobslužné instalace C/Winodws/Panther/unattend.xml. Zadaný soubor je neplatný. PC se vypne a opět samo zapne a běží až k dané hlášce a tak stále dokola.
Při snaze znovu nainstalovat W.Vista z instalačního DVD jsem nebyl úspěšný, neboť se instalace z disku sama prostě nespustí, přestože je v setupu nastaveno přednostní bootování z DVD, a já nevím, jak ji jinak spustit.
Problém se spuštěním PC
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, vítám tě tu na PC-Help.
Zkus ten ovladač odinstalovat v Nouzovém režimu.
Já budu skeptický, ale nedávám tomu moc velké šance-připrav se na to, že Windows asi půjdou do kytiček.
Jo-ještě jedno doporučení-nikdy nepřeinstalovávat Windows přes sebe, ale vždy udělat čistou instalaci (na zformátovaný HDD)!
Zkus ten ovladač odinstalovat v Nouzovém režimu.
Já budu skeptický, ale nedávám tomu moc velké šance-připrav se na to, že Windows asi půjdou do kytiček.

Jo-ještě jedno doporučení-nikdy nepřeinstalovávat Windows přes sebe, ale vždy udělat čistou instalaci (na zformátovaný HDD)!
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Re: Problém se spuštěním PC
Zdravím mám problem se spuštěním sveho PC,když jej zapnu objevi se mi to none atd. a ani to "nepipne" jako obvykle a takto to furt stoji. Prosím o POMOC děkuji 

- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém se spuštěním PC
Pro Rismasu: Nikdy nepřidávej svůj problém k jinému řešenému problému, ale založ si vlastní téma!!
Nemá cenu se však nad tím teď pozastavovat-někdo s moderátorským oprávněním tato témata od sebe určitě oddělí.
Jinak tě tu vítám na PC-Help.
Napsal jsi velice málo informací!Pro začátek by to chtělo napsat, jaké komponenty tvůj PC obsahuje, co jsi dělal před projevením problému a hlavně potřebujeme znát obrazovku, na které to zůstane ,,viset"-pokud ji nedokážeš popsat, tak ji vyfoť.
Nemá cenu se však nad tím teď pozastavovat-někdo s moderátorským oprávněním tato témata od sebe určitě oddělí.
Jinak tě tu vítám na PC-Help.
Napsal jsi velice málo informací!Pro začátek by to chtělo napsat, jaké komponenty tvůj PC obsahuje, co jsi dělal před projevením problému a hlavně potřebujeme znát obrazovku, na které to zůstane ,,viset"-pokud ji nedokážeš popsat, tak ji vyfoť.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 37
- 9360
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 11:07