Problém se spuštěním PC

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

agnus.
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problém se spuštěním PC

Příspěvekod agnus. » 01 bře 2008 08:01

Stáhl jsem nový ovladač k TV tuneru Leadtek 2000 H na PC s W. Vista Zřejmě nebyl dobře nainstalován, protože TV tuner byl nefunkční a navíc se PC začalo vypínat. Po novém zapnutí systém naběhl, ale cca po 1-2 min. se PC vyplnulo a tak pořád dokola. pokusil jsem nový ovladač odinstalovat, ale bez úspěchu, objevila se hláška, abych se pokusil stáhnout ovladač znovu. Učinil jsem tak, ale nic se nezměnilo, TV tuner nefungoval a PC se vypínal jako předtím. Raději jsem TV kartu z PC vytáhl.
Při spuštění v běžném režimu systém chvíli nabíhá až do hlášky: Systém Windows nemůže analyzovat nebo zpracovat soubor odpovědí bezobslužné instalace C/Winodws/Panther/unattend.xml. Zadaný soubor je neplatný. PC se vypne a opět samo zapne a běží až k dané hlášce a tak stále dokola.
Při snaze znovu nainstalovat W.Vista z instalačního DVD jsem nebyl úspěšný, neboť se instalace z disku sama prostě nespustí, přestože je v setupu nastaveno přednostní bootování z DVD, a já nevím, jak ji jinak spustit.

Reklama
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 01 bře 2008 19:28

Ahoj, vítám tě tu na PC-Help.

Zkus ten ovladač odinstalovat v Nouzovém režimu.

Já budu skeptický, ale nedávám tomu moc velké šance-připrav se na to, že Windows asi půjdou do kytiček. :-(

Jo-ještě jedno doporučení-nikdy nepřeinstalovávat Windows přes sebe, ale vždy udělat čistou instalaci (na zformátovaný HDD)!
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Rismasu
nováček
Stav:

Re: Problém se spuštěním PC

Příspěvekod Rismasu » 15 kvě 2008 20:18

Zdravím mám problem se spuštěním sveho PC,když jej zapnu objevi se mi to none atd. a ani to "nepipne" jako obvykle a takto to furt stoji. Prosím o POMOC děkuji :D

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: Problém se spuštěním PC

Příspěvekod zlobyl » 16 kvě 2008 15:12

Pro Rismasu: Nikdy nepřidávej svůj problém k jinému řešenému problému, ale založ si vlastní téma!!
Nemá cenu se však nad tím teď pozastavovat-někdo s moderátorským oprávněním tato témata od sebe určitě oddělí.

Jinak tě tu vítám na PC-Help.

Napsal jsi velice málo informací!Pro začátek by to chtělo napsat, jaké komponenty tvůj PC obsahuje, co jsi dělal před projevením problému a hlavně potřebujeme znát obrazovku, na které to zůstane ,,viset"-pokud ji nedokážeš popsat, tak ji vyfoť.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problem se spustenim PC Příloha(y)
    od Fred96 » 04 srp 2024 17:40 » v Problémy s hardwarem
    37
    9360
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    19 říj 2024 11:07
  • Problém se spuštěním PC
    od Viroxx » 27 led 2025 07:09 » v Problémy s hardwarem
    1
    2365
    27 led 2025 07:19
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3396
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4040
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s monitorom
    od sloliv » 08 led 2025 04:55 » v Problémy s hardwarem
    8
    2359
    od sloliv Zobrazit poslední příspěvek
    08 led 2025 22:03

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”