Ztracená skrytá složka (Vista Home Premium) Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

broda
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Ztracená skrytá složka (Vista Home Premium)

Příspěvekod broda » 27 kvě 2008 22:42

Prosim o radu. Vytvořil jsem na ploše složku, kterou jsem chtěl kvůli soukromí zašifrovat, ale protože to home edice visty neumožňuje, tak jsem ji alespoň nastavil jako skrytou, ale protoze byla i presto videt, tak jsem ji zkusmo presunul do slozky uctu uzivatele. Tam uz videt nebyla, ale v momente kdy jsem ji chtel zase zviditelnit, jsem zjistil ze slozka uzivatele nema v rozbalovacim menicku polozku propeties, takze je ted nemozne moji skrytou slozku i s obsahem zviditelnit, ani presunout. Nevite nekdo jak z toho, prosim? Broda

Reklama
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: Ztracená skrytá složka (Vista Home Premium)

Příspěvekod zlobyl » 27 kvě 2008 23:34

Ahoj, vítám tě tu na PC-Help.

Není možné, aby byla skrytá složka vidět za předpokladu, že máš vypnuté zobrazování skrytých souborů.
A to, že přesunutá složka nejde zpátky zviditelnit, se mi zdá také krajně podezřelé.

Zkus sem dát třeba screen, aby to bylo lépe pochopitelné.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

broda
nováček
Stav:

Příspěvekod broda » 28 kvě 2008 00:07

no ja to asi neumim srozumitelne popsat a stalo se mi to na offline noteboku. proste jsem vytvoril slozku na plose a zapnul jsem hidden na ni i subfoldery. ta slozka se pak jevila na plose "poloprusvitna" (nejakej vista efekt? mam vistu poprvy v ruce tak trochu dost tapu.. ). Proto jsem ji presunul do slozky s nazvem uzivatelskeho uctu, kde uz videt nebyla, a ted nevim jak se k ni mam dostat..

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 28 kvě 2008 00:13

Zkus uživatelskému účtu povolit všechna práva admina, ale to je jen nápad, protože Vistu neznám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

broda
nováček
Stav:

Re: Ztracená skrytá složka (Vista Home Premium)  Vyřešeno

Příspěvekod broda » 28 kvě 2008 00:28

tak uz je po problemu, diky! jako obvykle je reseni jednoduchy :) nemel bych tak experimentovat

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 28 kvě 2008 14:41

Ještě pro doplnění-každá složka se po nastavení atributu skrytý zobrazí nejprve poloprůsvitně-teprve s aktualizací okna (např. klávesou F5) zmizí zcela.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”