reinstalace Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: reinstalace  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 14 čer 2008 10:21

A neboj se toho, není co zkazit.
Až budeš instalovat ovladače k základní desce tak nezapomeň na síť (např.Ethernet) a na ovladače USB pokud tyto věci jsou na CD samostatně. Pokud máš integrovanou zvukovku, pak ntam jsou ni ovladače na zvukovku. Ten odddíl zformátuj raději pomalu. Celá instalace trvá kolem hodiny.

Reklama
vladovan
nováček
Stav:

Re: reinstalace

Příspěvekod vladovan » 14 čer 2008 11:45

ještě prosím o pomoc.Dostal jsem se až "odstranit oddíl c:ODDÍL1 NTFS. Dám D a píše mi to:
Instal program nemohl provést operaci ve vybraným odd.Tanto oddíl obsahuje dočasné soubory požadované k dokončení inst. NENÍ TO NÁHODOU TÍM,ŽE JSEM DAL AKTUALIZOVAT?

guest

Příspěvekod guest » 14 čer 2008 11:57

Co dal aktualizovat? Jaký D?
Když jsi oddíl odstranil, tak vytvoř na tom místě nový /sám se pojmenuje na C/ pak zformátovat a dál už je to intuitivní. Nevzpomínám si jestli to v průběhu instalace vyžaduje nějakou aktualizaci - pokud ano, tak ji odmítni.

vladovan
nováček
Stav:

Příspěvekod vladovan » 14 čer 2008 12:21

Právě že nejde odstranit c: oddíl1 - ten se odstr kláv.D? Když zmáčknu D píše mi to:
Instal program nemohl provést operaci ve vybraným odd.Tento oddíl obsahuje dočasné soubory požadované k dokončení instalace.

miky1
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod miky1 » 14 čer 2008 20:27

Taky sem si chtěl udělat instal cd,mam již nainstalovaný sp3,dělal sem to v programu Nlite,ale zamrznu na tej integraci sp3,nevím v jakým je umístění?Kde ho mam hledat????

vladovan
nováček
Stav:

Příspěvekod vladovan » 15 čer 2008 19:22

guest

Příspěvekod guest » 15 čer 2008 21:39

miky1 píše:Taky sem si chtěl udělat instal cd,mam již nainstalovaný sp3,dělal sem to v programu Nlite,ale zamrznu na tej integraci sp3,nevím v jakým je umístění?Kde ho mam hledat????

miky 1.předpokládám, že SP3 jsi stáhl z webu a někam iloil. Tak tam ho hledej. Anebo klikni na Start , do hledat napiš SP3 a Hledej.

evik3334
nováček
Stav:

Příspěvekod evik3334 » 27 črc 2008 13:57

Mám podobný problém. Tak hodně počítačům nerozumím takže nevím co s tím mám udělat. Stahovala jsem progrm alcohol 120, kvůli instalaci hry the sims 2, když jsem ho instalovala tak se mi ukázal rámeček ve kterém stálo : "PRO DOKONČENÍ INSTALACE MUSÍTE RESTARTOVAT VÁŠ SYSTÉM..." Tak jsem hned počítač restartovala a když se mi při zapínání ukázalo nabíhaní Windows tak se jakoby znova počítač restartoval a jde spustit jen v nouzovém režimu. Nevíte někdo co s tím mám udělat. Nezavirovala jsem si operační systém?

guest

Příspěvekod guest » 27 črc 2008 14:14

Vítám Tě na PC-Help. Koukám, že se zde motají 2 témata dohromady.
Předpokládám, že ten Alcohol máš stažený a nemáš dokončenou instalaci. Podívej se do Ovl.panelů jestli je nainstalován a pokud ano, tak ho odinstaluj. Koukni do Program Files, je-li tam složka a odstraň ji. Projeď to CCleanerem a zkus jiný Alcohol 120%

evik3334
nováček
Stav:

Příspěvekod evik3334 » 27 črc 2008 20:38

Blue Spirit píše:Vítám Tě na PC-Help. Koukám, že se zde motají 2 témata dohromady.
Předpokládám, že ten Alcohol máš stažený a nemáš dokončenou instalaci. Podívej se do Ovl.panelů jestli je nainstalován a pokud ano, tak ho odinstaluj. Koukni do Program Files, je-li tam složka a odstraň ji. Projeď to CCleanerem a zkus jiný Alcohol 120%

Moc díky za radu

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 27 črc 2008 21:53

Viděli jste někdy někoho instalovat originální hru pomocí Alcoholu? :D

Pokud sis udělala image z originálního cd/dvd, tak se omlouvám za podezření..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nezdařená reinstalace Windows 10
    od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:35 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    2148
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 pro 2024 07:41

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”