A neboj se toho, není co zkazit.
Až budeš instalovat ovladače k základní desce tak nezapomeň na síť (např.Ethernet) a na ovladače USB pokud tyto věci jsou na CD samostatně. Pokud máš integrovanou zvukovku, pak ntam jsou ni ovladače na zvukovku. Ten odddíl zformátuj raději pomalu. Celá instalace trvá kolem hodiny.
reinstalace Vyřešeno
Re: reinstalace
ještě prosím o pomoc.Dostal jsem se až "odstranit oddíl c:ODDÍL1 NTFS. Dám D a píše mi to:
Instal program nemohl provést operaci ve vybraným odd.Tanto oddíl obsahuje dočasné soubory požadované k dokončení inst. NENÍ TO NÁHODOU TÍM,ŽE JSEM DAL AKTUALIZOVAT?
Instal program nemohl provést operaci ve vybraným odd.Tanto oddíl obsahuje dočasné soubory požadované k dokončení inst. NENÍ TO NÁHODOU TÍM,ŽE JSEM DAL AKTUALIZOVAT?
-
- Pohlaví:
Co dal aktualizovat? Jaký D?
Když jsi oddíl odstranil, tak vytvoř na tom místě nový /sám se pojmenuje na C/ pak zformátovat a dál už je to intuitivní. Nevzpomínám si jestli to v průběhu instalace vyžaduje nějakou aktualizaci - pokud ano, tak ji odmítni.
Když jsi oddíl odstranil, tak vytvoř na tom místě nový /sám se pojmenuje na C/ pak zformátovat a dál už je to intuitivní. Nevzpomínám si jestli to v průběhu instalace vyžaduje nějakou aktualizaci - pokud ano, tak ji odmítni.
Právě že nejde odstranit c: oddíl1 - ten se odstr kláv.D? Když zmáčknu D píše mi to:
Instal program nemohl provést operaci ve vybraným odd.Tento oddíl obsahuje dočasné soubory požadované k dokončení instalace.
Instal program nemohl provést operaci ve vybraným odd.Tento oddíl obsahuje dočasné soubory požadované k dokončení instalace.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky sem si chtěl udělat instal cd,mam již nainstalovaný sp3,dělal sem to v programu Nlite,ale zamrznu na tej integraci sp3,nevím v jakým je umístění?Kde ho mam hledat????
Já jsem to dělal podle: http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=734
-
- Pohlaví:
miky1 píše:Taky sem si chtěl udělat instal cd,mam již nainstalovaný sp3,dělal sem to v programu Nlite,ale zamrznu na tej integraci sp3,nevím v jakým je umístění?Kde ho mam hledat????
miky 1.předpokládám, že SP3 jsi stáhl z webu a někam iloil. Tak tam ho hledej. Anebo klikni na Start , do hledat napiš SP3 a Hledej.
Mám podobný problém. Tak hodně počítačům nerozumím takže nevím co s tím mám udělat. Stahovala jsem progrm alcohol 120, kvůli instalaci hry the sims 2, když jsem ho instalovala tak se mi ukázal rámeček ve kterém stálo : "PRO DOKONČENÍ INSTALACE MUSÍTE RESTARTOVAT VÁŠ SYSTÉM..." Tak jsem hned počítač restartovala a když se mi při zapínání ukázalo nabíhaní Windows tak se jakoby znova počítač restartoval a jde spustit jen v nouzovém režimu. Nevíte někdo co s tím mám udělat. Nezavirovala jsem si operační systém?
-
- Pohlaví:
Vítám Tě na PC-Help. Koukám, že se zde motají 2 témata dohromady.
Předpokládám, že ten Alcohol máš stažený a nemáš dokončenou instalaci. Podívej se do Ovl.panelů jestli je nainstalován a pokud ano, tak ho odinstaluj. Koukni do Program Files, je-li tam složka a odstraň ji. Projeď to CCleanerem a zkus jiný Alcohol 120%
Předpokládám, že ten Alcohol máš stažený a nemáš dokončenou instalaci. Podívej se do Ovl.panelů jestli je nainstalován a pokud ano, tak ho odinstaluj. Koukni do Program Files, je-li tam složka a odstraň ji. Projeď to CCleanerem a zkus jiný Alcohol 120%
Blue Spirit píše:Vítám Tě na PC-Help. Koukám, že se zde motají 2 témata dohromady.
Moc díky za radu
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Viděli jste někdy někoho instalovat originální hru pomocí Alcoholu?
Pokud sis udělala image z originálního cd/dvd, tak se omlouvám za podezření..

Pokud sis udělala image z originálního cd/dvd, tak se omlouvám za podezření..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2150
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:41