Problém s PC - bod obnovy Vyřešeno
Re: Problém s PC - bod obnovy
Jj x má pravdu už se mě to taky přihodilo že mě vir zablokoval bod obnovení.At pošle ten log, já ho teda nikde nevidím.
Re: Problém s PC - bod obnovy Vyřešeno
X píše:Když vidím, že si neumí poradit ani se šířkou hlavního panelu, tak by se neměl vrtat v cizím PC. Když si zmastí svůj PC, je to něco jiného. Dokonce ani bod obnovy není tak neškodný jak vypadá. Vrací totiž veškeré systémové věci zpět k datu obnovy. Tedy mu zmiznou veškeré změny ve složkách a souborech. Jestli si tedy něco stáhl z Netu, přesouval, vytvářel složky, všechno bude fuč. Ale vypadá to, že si nějaký vir stejně body obnovy zablokoval.
tak se šířkou lišty jsem si nakonec poradil i bez tvejch chytrejch komentářů a co se týče zbytku,tak ten sem popsal výše a tím asi nic nezkazím.
Jenže lišta se po odemknutí popadne za okraj a sníží/zvýší se. Zrovna tak jde přetahnout (uchopením) ke kterékoli hraně/za hranu.
X píše:Jenže lišta se po odemknutí popadne za okraj a sníží/zvýší se. Zrovna tak jde přetahnout (uchopením) ke kterékoli hraně/za hranu.
jo,to máš pravdu.Já to zkoušel a prostě to nešlo.Šlo to jen zvíšit,nebo to zmizelo z plochy.Jestli to nějak blokoval ten panel jazyků,nebo co.Každopádně je to vyřešený a nemíním se tu dohadovat o prkotinách.Problém tohodle vlákna ale spočívá v jiný věci a na tu čekám rady,Né na to,co kdo umí a co ne.Takže ti jinak díky za pomoc

čekáš na rady ale výpis z Hijack This jsi ještě neposlal - aby se ti na to někdo podíval.
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus hladat log je v sekci HJ a je zkontrolovanej
viewtopic.php?f=70&t=28348

- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus použít Dial-a-Fix a přeinstalovat s ním Obnovu systému (Reinstall system restore).
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3402
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36