dobry den zacali mi zamrzat visty a v hlasenich problemu je jen tohle ale anglicky moc neumim muze mi prosim nekdo poradit? Find the file that is causing the error and then try to open it
Click the Start button .
In the Search box, type EVENTVWR, and then press ENTER. If you are prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.
In Event Viewer, double-click Windows Logs, and then click Application.
Click the Source column heading to list all the Application Error sources at the top of the list.
Search for an event with a source of Application Error and an event ID of 1005.
Double-click this event.
The file that cannot be opened will be listed in the section at the top. Write down the file name, and then close Event Properties.
Click the Start button , and then, in the Search box type the file name. Once your computer finds the file, try to open it by clicking the name of the file in the search results list. The problem might have been temporary and might not occur when the program runs again. If you are unable to open the file, go to the next step.
Use the error-checking tool to determine what is causing the problem
Click the Start button , and then click Computer.
Right-click the hard disk drive that you want to check, and then click Properties.
Click the Tools tab, and then, under Error-checking, click Check Now. If you are prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.
Select Automatically fix file system errors and Scan for and attempt recovery of bad sectors.
Click Start.
Note Depending upon the size of your hard disk, this might take several minutes. For best results, don't use your computer for any other tasks while it's checking for errors.
If you see any bad sectors that cannot be repaired, this usually means there is a problem with the hard disk itself. If this is the case, you should back up your data immediately and install a new hard disk. Read the Windows Help article Methods for backing up your files for more information about backing up your hard disk.
If there are no problems reported in the error-checking report and you continue to see the same error, then your computer might have a problem with its file system. See the next step for some suggestions.
What you can do if the problem is being caused by the Windows file system
If you've followed the steps above and suspect there is a problem with the computer's file system, there are a few things you can try:
Contact your computer manufacturer for support.
Bring your computer to a professional repair shop.
Read the Windows Help article What to do if Windows won't start correctly, which includes additional troubleshooting steps.
visty zamrzaji
Re: visty zamrzaji
bohuzel neumim anglicky,ale podle toho bych vycetl,ze mas neco nekde opravit.Zkusil bych pres bootovaci cd opravu nebo obnoveni,treba to nejak pomuze.

Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus kontrolu HDD:
Na HDD v Tomto počítači pravým-Vlastnosti-Nástroje a tam na nastavení kontroly zaškrtni jak Automaticky opravovat chyby, tak Najít a opravit chybné sektory.
Windows si pravděpodobně vyžádají restart, který povol.
PS:Ty názvy nebudou přesně tak, jak jsem je napsal.
Na HDD v Tomto počítači pravým-Vlastnosti-Nástroje a tam na nastavení kontroly zaškrtni jak Automaticky opravovat chyby, tak Najít a opravit chybné sektory.
Windows si pravděpodobně vyžádají restart, který povol.
PS:Ty názvy nebudou přesně tak, jak jsem je napsal.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
píše ti to že ti nefunguje nějáký program a jak přijít na to jak to odstranit - kdy ti to píše?Při používání jakého programu?
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
tak oprava disku nepomohla nainstaloval jsem visty znova a ten problem je zpatky instaloval jsem bitcomet,icq,avast,winrar,firefox,awc
Zkousel si po nove instalaci pouzivat visty aniz bys instaloval nejaky jiny program?Kolik mas rameti?Udelej memtest jestli sou ramky v poho.Kdyz bude vse ok,tak zkus vyndat gk a jine karty ze slotu a testuj,jestli nebude chyba v hw.po odebrani a zkousky jak se visty chovaji postupne pridavej hw.Nezapomen po pridani opet vyzkouset,jak se visty chovaji.
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
ram mam 1024,prave ze behali v pohode.neni nejaky program ktery by zjistil co to muze delat?
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A co se stalo před tím, než se problém začal objevovat?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
visty me dost zklamali vratim se k xp kdyx xp nainstaluji ve viste zachovaji se mi soubory co mam v dokumentech,obrazcich atd...nebo kde to pak v xp najdu a jak se na ne prepnu
poradi prosim nekdo?
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No osbně jsem k tomuto způsobu instalace dosti skeptický.Mohou totiž kolidovat staré zbytky Vist s novými XP, také se může vyskytnout problém s přístupovými právy a vůbec se systémem souborů jako takovým, takže tato cesta, pokud by se instalace vůbec spustila, by vedla k problémům.
Opravdu je nejlepší si zazálohovat všechna důležitá data a provést čistou instalaci na čistě zformátovaný HDD.
Nezapomeň si však ověřit, jestli máš všechny potřebné ovladače i pro Windows XP!
Opravdu je nejlepší si zazálohovat všechna důležitá data a provést čistou instalaci na čistě zformátovaný HDD.
Nezapomeň si však ověřit, jestli máš všechny potřebné ovladače i pro Windows XP!
kdysi sem mel skoro ten sami problem s vistama,akorad me k tomu vubec nepustilo instalaci jakyhkoli her.Po case sem zjistil,ze mam vadny sata konektory na zakladni desce.Nez sem nato prisel,trvalo to asi mesic.Komplet hw sem vymenil (az na mb).XP sou super,to je sice pravda,ale podle me je blbost vracet se z5.Spis bych se to snazil vyresit.Mas moznost vyzkouset desku na jinem pc?Mozna bych zkusil i instalaci vist na jinem pc,zda se problem bude vyskytovat take.Pokud ne,je to jasne...chyba je v hw.Muzes tam mit taky hw ktery nema podporu vist.Da to praci,ale zjistis to.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”