Zmizely dokumenty - win XP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

von.Tossis-
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Zmizely dokumenty - win XP

Příspěvekod von.Tossis- » 24 čer 2008 00:21

Zdravim, doufam, ze se tady najde dobra duse, co mi poradi, protoze jinak je to opravdu uz spatne. Mam v PC dva harddisky. jeden 250 GB, neni rozdeleny a jsou na nem wokna XP SP2. A druhy 10gb a ten tam ted strasi jen tak, neni ani naformatovany. Tak jsem si zkratka rekl, ze ho odpojim, kdyz je tam zbytecne. Vypnul jsem PC, vytahl ten disk a zapnul PC. No jaksik jsem vytahnul ten druhy, protoze na obou lezela takova vrstva prachu, ze jsem nerozeznal ktery je ktery :D Takze jsem opet vypnul PC, uz odpojil spravny disk, a spustil jsem PC. jenomze me cekalo nemile prekvapeni. Cele PC se tvarilo, jako by wokna byla cerstve nainstalovana. Opera se na vsechno znovu dotazovala atd. az jsem si vsiml, ze je chyba v tom, ze mi zmizela cela moje plocha a documents and settings. Fyzicky vsech 140Gb, co jsem mel na plose na hadru porad je. jenze nejsou zobrazit. V documents and settings je slozka von.Tossis (coz je muj admin pristup do woken) najednou prazdna a misto ni se tam vytvorila nova von.Tossis-.DOMA, do ktere se ukladaji nove veci. Opravdu bych potreboval videt znova vsechny sve dokumenty a vratit svou plochu a mit zpet sve nastaveni. Strasne moc dekuji dopredu vsem ochotnym poradit.

Reklama
guest

Re: Zmizely dokumenty - win XP

Příspěvekod guest » 24 čer 2008 05:53

Vítám Tě na PC-Help.
Zkus toto. Pravou myší klikni na lištu - Vlastnosti - Nabídka Start - Vlastní - Upřesnit a koukni co máš u Dokumentů nastaveno.

von.Tossis-
nováček
Stav:

Příspěvekod von.Tossis- » 24 čer 2008 09:28

Dik zap privitani. No mam tam "zobrazit jako odkaz". Fakt teda nevim jak se dostat do toho puvodniho nastaveni a nechapu, proc se vytvorila ta nova slozka v document and settings a kam se vse schovalo. Vzdyt jsem jen odpojoval hadr.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 24 čer 2008 11:36

A nemáš to vlastně na tom odpojeném disku? Skleróza je prevít!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
    od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    4311
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    05 kvě 2025 14:38

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”