Win. XP vyskakující hláška

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Alenka-Valouskova
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Win. XP vyskakující hláška

Příspěvekod Alenka-Valouskova » 25 čer 2008 18:33

Ahoj všem,

nainstalovala jsem si na svuj notebook Win. XP stáhla aktualizace, nanstalovala NOD 32, Ad-Aware, SpyBot a spustila skenování.

Spustila jsem je všechny najendou abych nemusela postupně čekat až jednotlivě skončí. po nejake době mi vyskočila tato hláška:

http://img103.imageshack.us/img103/2919/flashsb5.jpg

může mi někdo poradit co to znamená? :blush:

moc děkuji Alenka

Reklama
iLucas
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Win. XP vyskakující hláška

Příspěvekod iLucas » 25 čer 2008 18:45

Přeloženo pomocí google:
Dotaz: Každý pár minut jsem se chybová zpráva vynořit se, že říká něco o počítač nebyl schopen najít soubor "flash.ocx." Jak se mohu zbavit se této chybě?
A. Podle všeho existují určité třetí strana-spořičů obrazovky ven, které používají Macromedia Flash Player pro to, aby byl obraz, když spořič obrazovky kopy palce
Třetí stranou-spořič obrazovky je něco, co jste nainstalovali sami, a neměl by být zaměňován se zabudovaným spořič obrazovky, který je součástí počítače je operační systém.
Tyto spořiče obrazovky jsou kódovány hledat soubor flash.ocx a poslední verze Macromedia Flash aplikace nyní stejný název souboru flash9.ocx nebo dokonce flash9a.ocx.
Důvod, proč si tato chybová zpráva je, že spořič obrazovky hledá starý název souboru.
Osobně nemám opravdu péče pro třetí stranu-spořičů obrazovky. Najít, aby mohly být problematické a někdy dokonce škodí výkonnosti počítače. Jen jsem použít vestavěný v spořič obrazovky na ochranu mého displeje.
Chcete-li opravit tento problém, máte dvě možnosti. První z nich by bylo jednoduše odinstalovat spořič obrazovky. Až to bude hotové chyby půjde pryč.
Druhá možnost je pro ty, kteří prostě nemohou nést na část s vaším spořič obrazovky a je trochu více zapojit.
Co budete muset udělat, je najít flash9.ocx soubor a zkopírujte jej jako flash.ocx.
Aby to bylo možné, přejděte do složky C: \ Windows \ System32 \ Macromed \ Flash složku. Vyhledejte flash9.ocx soubor a klikněte pravým tlačítkem a zvolte kopírovat. Teď jen klikněte pravým tlačítkem na prázdné místo na stejné složce a vyberte pastu. Ty pak budou muset najít soubor s názvem Kopie Flash9.ocx ve složce. Klikněte pravým tlačítkem myši nový soubor a vyberte přejmenovat a změnit název na flash.ocx.
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII

iLucas
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod iLucas » 25 čer 2008 18:46

Naposledy upravil(a) iLucas dne 25 čer 2008 19:02, celkem upraveno 1 x.
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII

Alenka-Valouskova
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Alenka-Valouskova » 25 čer 2008 18:52

:inlove: děkuju moc našla jsem, že by ten problém měl být odstraněn reinstalací flash playeru..

zkusila jsem to a zatím se ta hláška už neobjevila.. :smile:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Vyskakující okna a chybové hlášky
    od Melissa » 27 říj 2024 21:48 » v Problémy s hardwarem
    3
    2299
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    29 říj 2024 15:23
  • IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
    od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet)
    2
    4363
    od bluenite Zobrazit poslední příspěvek
    06 črc 2024 19:40

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”