Ikony v systemove liste Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ikony v systemove liste Vyřešeno
Zdravim,nevim proc,ale nezobrazuji se mi nektere ikony v systemove liste.Normalne by se tam mela objevit takova ta sipka s rozbalenim skrytych ikon,ale ted nic.Projel jsem PC antivirem,cisticem registru,Ccleanerem i AdAdvearem,ale porad nic.Prosim o pomoc.Díky
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Ikony v systemove liste
to vim :),ale nefunguje to.
A zaškrtával sis tuto volbu vůbec (já jí nemám zaškrtlou)? Které ikony v systray například chybí?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mam ji zaskrtlou.
Nezobrazuje se mi treba Psi(kdyz ho spustim tak tam je,ale jak ho minimalizuju tak zmizi,slisim jak mi chodej zpravy,ale nemuzu je precist),nebo nektere ikony o kterych vim,ze jsou spisteny(bezej v procesech),ale nezobrazujou se.
Nezobrazuje se mi treba Psi(kdyz ho spustim tak tam je,ale jak ho minimalizuju tak zmizi,slisim jak mi chodej zpravy,ale nemuzu je precist),nebo nektere ikony o kterych vim,ze jsou spisteny(bezej v procesech),ale nezobrazujou se.
Co to udělá, když zrušíš zaškrtnutí?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
vubec nic,porad stejny
Nech to zrušené a vyzkoušej:
Startup Delayer 2.1.10-pro nastavení pořadí a časové prodlevy spouštění startup programů. Program vám umožňuje u každé aplikace, která se spouští po startu Windows, nastavit časovou prodlevu.exe
Tech-Pro Utilities Startup-umožňuje opožděný start rezidentů a tím řeší mizení ikon v systray.exe
Nastav a restartuj. Odviruj počítač, případně se snaž vrátit registry před účinky viru/ů.
Startup Delayer 2.1.10-pro nastavení pořadí a časové prodlevy spouštění startup programů. Program vám umožňuje u každé aplikace, která se spouští po startu Windows, nastavit časovou prodlevu.exe
Tech-Pro Utilities Startup-umožňuje opožděný start rezidentů a tím řeší mizení ikon v systray.exe
Nastav a restartuj. Odviruj počítač, případně se snaž vrátit registry před účinky viru/ů.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 7978
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
13 bře 2025 13:38